Жестоко автомеле в станало тази сутрин на магистрала Тракия в

...
Жестоко автомеле в станало тази сутрин на магистрала Тракия в
Коментари Харесай

ВТОРО КЪРВАВО МЕЛЕ НА ТРАКИЯ: Двама са загинали при зверска катастрофа край Бургас, един мъж е тежко ранен

Жестоко автомеле в станало тази заран на автомагистрала " Тракия " в посока Бургас. В 7.58 ч. в региона на км. 318 на автомагистрала „ Тракия” в посока Бургас поражда тежък пътен случай, при който лек автомобил „ Опел Инсигния”, със старозагорска регистрация, ръководен от 40-годишен мъж застига и блъска подхваналия изпреварване товарен автомобил ”Мерцедес Атего”, с габровска регистрация, ръководен от 39-годишен мъж.

От удара „ Опела” се завърта и се удря в т.а. „ Скания”, пътуващ зад него, след което излиза отвън платното за придвижване и се самозапалва.

При случая са починали двама от пътуващите в лек автомобил „ Опел”, а лидерът му е откаран в ямболската болница в тежко положение. Магистрала „ Тракия” не е затворена в правата на случая, а на място се прави оглед от чиновници на Районно ръководство - Карнобат.
свързани новини20619преди 3 часа
По-рано сутринта ПИК заяви за друга тежка злополука на автомагистрала " Тракия ". При нея се помляха три тира, за наслада жертви няма. От близкия магазин са помогнали на единия водач, чийто камион е излязъл от пътя.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР