Жестока самолетна катастрофа в Кения взе живота на 10 души.

...
Жестока самолетна катастрофа в Кения взе живота на 10 души.
Коментари Харесай

Самолетна катастрофа в Кения! Има много жертви

Жестока самолетна злополука в Кения взе живота на 10 души. Загинали са осем пасажери и двама водачи починаха. Разбилият се аероплан е изпълнявал вътрешен полет. Машината се е разрушила във вторник вечерта. Това съобщи през днешния ден почитан представител на управляващите, представен от локалните медии. Няколко минути преди да кацне на интернационалното летище " Джомо Кениата " в Найроби, самолетът " Чесна караван " (едномоторен витлов самолет) на компанията " Флай сакс " изгубил връзка с контролната кула.

Машината изпълнявала полет от западния град Китале. Издирвателните екипи забелязали от въздуха парчета върху гъсто горист регион в планината Абърдеър в централната част на Кения, съобщи основният секретар на кенийското министерство на превоза Пол Маринга.



Twitter

" На мястото е изпратен екип от военни експерти по избавителни интервенции в планини ", сподели той на конференция. Екипът е достигнал мястото през днешния ден по обед и открил, че всички на борда са починали, съобщи Маринга на втора конференция. " Няма оживели. Семействата на пасажерите и екипажа са известени ", сподели той. Маринга добави, че е почнало следствие. Президентът Ухуру Кениата предложи помощ на роднините на жертвите, се споделя в държавно изказване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР