Жесток удар от съдбата споходи семейството на една от певиците

...
Жесток удар от съдбата споходи семейството на една от певиците
Коментари Харесай

Съдбата нанесе жесток удар на Савина от Антибиотика

Жесток удар от ориста споходи фамилията на една от певиците на женското трио " Антибиотика ", нашумяло през 90-те с безчет шлагери. Савина Петкова-Кирякова е изправена пред огромна драма в живота си, който до през вчерашния ден беше като щастлива приказка, а през днешния ден слага нея и обичаните ѝ хора пред съществено житейско тестване.

Вече повече от 2 години, брачният партньор на Сави - Никола се бори с терминален мозъчен израстък, стадий 4 (мултиформен глиобластом). Към момента той е претърпял три интервенции, последвани от химио и лъчетерапия, само че за жалост ракът е доста нападателен и продължава да се връща. В момента се подлага на друго лекуване, за което са нужни доста средства, които да подкрепят медицинските разноски, които изисква болестта. Към момента са събрани 36 000 $, само че крайната цел е 100 000 $.

Десетки другари и близки до фамилията станаха съпричастни с нелеката обстановка и приканиха за помощ. " Когато любовта е по-силна от всичко. Малките жестове могат да трансформират света! Бъдете добротворци ", написа колежката на Сави - Ирра. Ани и Силвия от " Антибиотика " също поддържаха своята другарка и дългогодишна спътница в кариерата, написа Хотнюз.

Савина и Никола са родители на прелестна дъщеричка Сиенна. Семейството от години се е открило да живее в Америка - Хюстън, щата Тексас. Преди години Сави отпътува на екскурзия зад Океана, само че тъкмо тогава среща инцидентно и Никола, с който са някогашни съученици и по този начин преоткриват любовта си години по-късно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР