Жесток бой се разрази на женски мач в Благоевград между

...
Жесток бой се разрази на женски мач в Благоевград между
Коментари Харесай

Жесток бой на женски мач в Благоевград! Шамари и скубане на ...

Жесток пердах се развихри на женски мач в Благоевград сред тимовете на Бароко и Пирин лейдис. Домакинките победиха с 2:1, а след срещата избухна подобен екшън, на който могат да завидят и най-хубавите мостри в тази област, които са се разигравали в дървените групи на Югозапад, по терените не Вълкосел, Сатовча, Кочан, Мусомища, Дебрен и Туховища. Този път обаче в жертвено агне не бе принесен съдията.

Мачът бе полуфинал за Купата на България, а девойките от двата отбора си хвърлиха подобен бой, на който могат да завидят и пехливаните от Кочан и Мусомища.

Така и не стана ясна повода за сериозната препирня, само че на терена се образуваха няколко съществени конфликта сред представителите на двата тима.

Впечатление направи спринтът на един от играчите от аварийна пейка, с цел да се включи в ръкопашния пердах.

Съдиите не съумяха да удържат пристрастеностите сред футболистките, а на видеото ясно се вижда по какъв начин се раздават ритници, а на аутлинията един състезател е туширан от различен с способи от битката.

Едно от девойките от състава на Пирин Лейдис сигурно е останало с по-малко коса след способа, който ѝ бе прибавен още веднъж край аутлинията, както се вижда от видеото.

С успеха Барокко се класира за финала на Купата на България, където ще се изправи против НСА.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР