JerryRigEverything проведе серия от тестове на новия Pixel 2, в

...
JerryRigEverything проведе серия от тестове на новия Pixel 2, в
Коментари Харесай

Google Pixel 2 трудно премина тестовете за здравина


JerryRigEverything организира серия от проби на новия Pixel 2, в извънредния наследник цвят. В момента освен можем да забележим по какъв начин устройството се оправя с драскотините и механичните въздействия, само че и да забележим някои елементи от структурата на Pixel 2.

Най-важното – металният корпус на смарт телефона е затрупан със пласт пластмаса (това е хибридният похлупак, за който говореше Гугъл по време на презентация). Същата скица е употребена и при производството на LG G5.

Това не е сериозен проблем, само че е добре да знаете за него. По-сериозен обаче е проблемът с антената, която се трансформира в уязвимо място при прекосяване на теста за прегъване (Pixel 2 просто се спука на това място). Апаратът обаче не удари “предела на позора”, защото не получи сериозни повреди.

Другите значими елементи: Gorilla Glass 5, с който е предпазен екрана, се оправи с драскотините в границите на естественото (6-7 тестови стика), изгорелите пиксели при излагане на огън са в нормата, само че не се връщат към нормалната си продуктивност, скенерът за пръсто ви отпечатъци отхвърля да работи, когато бяха приложени дълбоки драскотини. Целият тест, можете да изгледате нагоре.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР