Женският оргазъм е една от най-големите сексуални мистерии. Докато някои

...
Женският оргазъм е една от най-големите сексуални мистерии. Докато някои
Коментари Харесай

4 сигурни знака, че жената наистина е достигнала до оргазъм

Женският оргазъм е една от най-големите полови мистерии. Докато някои дами са наясно по какъв начин да оказват помощ на кулминационната точка си и на колегата им да ги задоволи, има и такива, които се осланят на уменията на любовника в леглото, който много постоянно е изгубен в превода.

Разбира се, от време на време една жена може да фалшифицира удоволствието си, с цел да зарадва обичания, а други го вършат, с цел да приключат по-бързо с това креватно изтезание. Но когато става въпрос за нейното наслаждение, има някои индикатори, за които мъжете могат да наблюдават, с цел да схванат дали са задоволили момичето си, написа struma.bg.

Сексът надвишава самия сексуален акт и може да обхване удоволствието по доста способи, които не е наложително даже непосредствено да включват гениталиите. Оргазмичната сила може да пулсира през женското тяло, без в действителност да доближи до някаква кулминационна точка.

Всеки от нас има доста неповторимо полово „ окабеляване” и за доста хора то включва голям брой от приятни сетива и даже психически потребности и стремежи.

Някои от типовете оргазми, които дамите могат да получат са клиторен, цервикален, G-точка, цяло тяло, анален, зърнест, мозъчен, осезателен и сърдечен. Жените могат да кажат, че са имали оргазъм, когато почувстват, че силата обзема тялото им, даже и да не включва „ стесняване на гениталиите “.

Потърсете тези физически реакции:
1. Зачервяване при секс
Сексуалната стимулация и възбуденост предизвикват нараснал приток на кръв към всички капиляри в тялото, в това число тези в гърдите и гениталната област. Много дами изпитват зачервяване на кожата на лицето, корема, гърдите и гениталиите по време на оргазъм.
2. Контракции и трептене на тялото
Оргазмът се дефинира като освобождение на полова сила, което постоянно води до стесняване и освобождение на мускули в тазовата купа, в това число вагината. Ако вършиме секс или употребявате стимулиране на пръсти върху жена, ще почувствате стесняване на влагалището и освобождение по време на оргазъм. Може също да почувствате, че вагината се отваря още повече по време на кулминационната точка, защото тялото се отпуска и освобождава насъбраната полова сила. Някои дами (и мъже) също ще имат трептене и контракции по цялото си тяло, когато имат оргазъм. Макар и да не е невероятно, тези физически реакции са доста по-трудни за подправяне.
3. Дишане
То нормално се трансформира по време на висока възбуденост и оргазъм. Жените са склонни да дишат доста по-бързо и надълбоко, когато се приближат до оргазъм, и постоянно се появява бездънен пълнозвучен тон или вик. Въпреки че това сигурно може да бъде фалшифицирано, в случай че се случи дружно с някои от другите физически признаци, може да бъдете сигурни, че е имала оргазъм.
4. Тя ви споделя, че е достигнала кулминационна точка
Повечето дами са наясно, че са имали оргазъм въз основа на чувствата, които изпитват и физическата им реакция към удоволствието. Ако мъжът не е схванал, че дамата е претърпяла оргазъм, за него е извънредно потребно да го чуе непосредствено от нея.

Единственият метод да разберете е да я попитате. Може да потърсите всички физически признаци на възбуденост, до момента в който минава през цикъла на полова реакция, само че всичко друго е много елементарно да се фалшифицира.

Не всички дами еякулират и в случай че го създадат, това от време на време е единствено няколко капки и сътрудникът им не може да ги види. Пръстите на краката постоянно се извиват сега на оргазъм, само че още веднъж това елементарно се фалшифицира.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР