Женският национален отбор по футбол ще домакинства днес на стадион

...
Женският национален отбор по футбол ще домакинства днес на стадион
Коментари Харесай

Женският национален отбор домакинства на “Лаута“ във важен мач от Лигата на нациите

Женският народен тим по футбол ще семейства през днешния ден на стадион " Локомотив " в Пловдив на Косово в дуел от втория кръг в шампионата на Лигата на нациите дивизия С. Мачът е през днешния ден от 18:00ч. 
Прочетете още
Националките стартираха отлично с победа с 1:0 над Северна Македония в Скопие. Йоана Станкова пък влезе в историята, ставайки първият голмайстор в шампионата Лигата на нациите при дамите. Косово почива в първия кръг, а в групата са единствено трите отбора. 

Първият се класира непосредствено за дивизия В, а вторият ще играе спомагателна подготовка за класиране за дивизия В, третият остава и следващата година в дивизия С. 

Реално при триумф през днешния ден националките ще си обезпечат най-малко второто място в групата. 

Какво съобщи националният селекционер Силвия Радойска преди дуела вижте тук:

 

" Лъвиците "  домакинстваха на стадион " Локомотив " в Пловдив и в международните квалификации, само че в тях не съумяха да запишат победа. 

В тях националната селекционерка Силвия Радойска не съумя да употребява в един мач две от най-силните си състезателки Симона Петкова и Евдокия Попадинова, които са на линия за днешния мач. В квалификациите най-малко една от двете беше контузена и единствено в един мач те съумяха да играят в един мач дружно. 

Съдия на дуела ще е Ловиса Йохансон от Швеция. 

Вероятен състав:

България: Роксана Шахънска, Мариела Недева, Нора Димитрова, Яница Иванова, Кристина Караиванова, Йоана Станкова, Лора Петрова, Ивана Найденова, Александра Янева, Едвокия Попадинова, Димитра Иванова
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР