Женските гърди и формата им днес се възприемат като обект

...
Женските гърди и формата им днес се възприемат като обект
Коментари Харесай

12 форми на гърдите на жените, от които зависи характера им

Женските гърди и формата им през днешния ден се възприемат като обект на предпочитание на мъжете или на физиологичната специфичност на женското тяло, предопределена за кърмене на бебета. Но малко на брой знаят, че формата на гърдите може да опише доста забавни неща за вашата персона. Тя оказва помощ да се разбере какъв човек сте. Това е интелектуалната полезност на дамите. Можете да сте сигурни, че има връзка сред физическите характерности на гърдата и личността. Искате ли да знаете, че формата на гърдите ще може да опише нещо забавно за личността на индивида? Тогава да стартираме!

Череши
Вие сте дамата, която знае какво желае и коята бързо взема решения. Хората обичат мощните и решителни дами! Твоята смела природа и самотност вършат облика ти мощен и съдбоносен.

Сливи
Вие сте свободни и неконтролируеми в решаването на проблемите. Имате вътрешен огън, който прави облика ви доста нападателен по природа. Не сте подготвени да живеете умерено тъй като пред вас има доста забавни неща. Независимо дали това са хора или градове, вие желаете всеки ден да знаете от ден на ден и повече всеки ден!

Грейпфрут
Вие сте дамата, която е олицетворение на убеденост и високо самочувствие! Не се интересувате от мнението на някой различен за себе си. Мотото ви е "Аз съм най-хубавата! ". И хората ви гледат с удивление, вие сте суперзвезда!

Лимони
Имате метежен дух. Вие сте прекомерно независими, с цел да позволите на обществените правила и мненията на хората да ви въздействат. Вие живеете живота си и не реагирате на преценката отзиви на другари и сътрудници. Но това не значи цялостна изолираност от целия свят, единствено частична.

Папая
Вие сте жена-вамп. Бос, водач и постоянно първа. Вашите упоритости и цели ви карат да не се спирате пред каквито и да било спънки за реализиране на поставената задача. Това ви прави по-добри от всички останали.

Манго
Интригата е по петите ви. Вие сте загадъчна жена, затворена книга, и това е основният ви сексапил. Повишените условия към другите не разрешават на никого да влезе в душата ви.

Круши
Вие сте човек, който знае своята стойност. Това качество ви отделя от тълпата. Силното възприятие на оптимизъм е основало доста мощна персона!

Ананас
Имате нещо, което ви кара да обичате. В свят, изпълнен с мрачевина, вие сте като безоблачен лъч, който осветява живота на хората към вас. Позитивността и щедростта ви вършат обичана

Пъпеш
Въплъщение на дипломацията, вие знаете по какъв начин да извършите хората щастливи. Хората ценят това и бързат при вас за помощ! Позитивното ви мислене ще помогне да дадате положителни препоръки на приятелите си.

Портокали
Вашите умения за разбиране са доста развити и имате доста изострен взор. Понякога малко избързвате с изводите, само че рядко бъркате при връзките ви с хората.

Нектарини
Като цяло търпелива, безусловно ненавиждате да драматизирате събитията. Предпочитайте мир и труд с достолепие и мъдрост. Имате огромна стойност за приятелите си и това е хубаво.

Ябълки
Дива по дух авантюристка следвате по пътя на най-малкото противодействие. Твоето необикновено възприятие за комизъм притегля хората. Имате неудържим сексапил, подобаващ на известността и прогресивните възгледи за живота!

След като разгледахме всички вероятни форми на гърдите, можем да създадем окуражаващо умозаключение: няма дами, при които всичко да е неприятно. Има единствено такива, които мислят по този начин. Не изкушавайте ориста и не се занимавайте със самобичуване. Застанете пред огледалото и кажете: "Аз съм най-хубавата! Просто кралица! "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР