Женски бой се е развихрил по време на работна среща

...
Женски бой се е развихрил по време на работна среща
Коментари Харесай

Звездни юмруци: Дебора яде бой, че задява чужди мъже, Павел на Преслава млати феновете й, биха Албена Чакърова за палто и още…

Женски пердах се е развихрил по време на работна среща в тризонет на столичния квартал „ Лозенец " сред Айса и Калоян Койчев, по-известен като Министерски съвет F1air, които сътвориха лична продуцентска компания „ Айс рекърдс ".

По средата на срещата сред две дами от екипа - Ива Славова, която е основна мениджърка, и Адриана Петкова - сценаристка. От достоверни източници разбрахме, че по време на вечерята сценаристката е флиртувала с един от изпълнителите и под въздействие на алкохол държанието й е станало нападателно. След отправена забележка от страна на мениджърката на изпълнителите дамата е била залята с чаша алкохол. В същия миг е почнала свадата.

Стигнало се е до там, че Адриана е откъснала екстеншън на Ива, макар че Министерски съвет F1air e стоял сред двете и е направил всичко допустимо да не се стига до физическа кавга. Очевидци от прилежащи здания оповестиха, че крясъците на двете дами са отеквали в целия квартал, а в отворения комплекс въпреки всичко има хора с дребни деца. Калоян Койчев и Даниел Димитров описаха пред екип на вестник „ Телеграф ", че недоумяват държанието на Адриана Петкова, която до момента в никакъв случай не се е държала нападателно по отношение на своите сътрудници.

Причината съгласно тях е, че експанзията в държанието й е непряк резултат от неотдавна изкарания Коронавирус. Изпълнителите обявиха, че няма да толерират сходно отношение и тя ще бъде дисциплинарно уволнена от екипа.

Тодор Георгиев, прочут като DJ Теди Джорджо, бе пребит с бухалки от служители на реда в Добрич. Беше настанен в неврохирургията на МБАЛ " Света Ана " във Варна с два счупени ребра, комоцио и рани по ръцете. Случаят е от 2017г. Теди Джорджо отива в полицията в Добрич в неделя към 04:00 сутринта, с цел да се осведоми за свои познати, арестувани при сборичкване в заведение. Отказал на униформените  да даде показания по случая, след което последвали обиди и абсурдът се увеличен до степен, че диджеят лежал с рани и в безсъзнание на земята.

Пак през 2017г. Павел, половинката на певицата Преслава “  преби грубо диджея на известната пловдивска дискотека Планета. От боязън жертвата е отказал да пусне тъжба в полицията. Причината за експанзията му е била повече от тъпа. В разгара на купона където и гаджето му имала присъединяване, Павел отишъл до диджея и му споделил да се мръдне тъй като желал да седне до него. Музикантът не го познал и покъртен от наглостта му споделил да си гледа работата. В този миг Павел му вкарал ляв и десен прав.

Фен на Преслава бе атакуван по време на концерта на телевизия за 16-ия рожден ден на тв " Планета " в Пловдив. Той слязъл в подземния паркинг, където били колите на изпълнителите, с цел да изчака колежката на Преслава - Теди Александрова, и да я помоли да се снимат дружно. Вместо това обаче се срещнал очи в очи с Петя и нейният " бодигард " Павел Лазаров, с който певицата спи от лятото насам.

Преслава се оплакала на Павел, че въпросният почитател сипе обиди по неин адрес и мачото се нахвърлил с юмруци върху въпросния фолк почитател още когато го видял. Удрял го по главата, разрушил му носа, цялото му лице било в кръв. После го повалил на земята и почнал да го рита. Когато му омръзнало да бие някогашния почитател на гаджето си, Лазаров го оставил да лежи в прахоляка на паркинга, настанил се в колата и си тръгнал.

Мъжът на попфолк изпълнителката Джина Стоева се нахвърлил на сътрудника й Джордан разбивайки кристална чаша в лицето му. Инцидентът се случил по време на детско празненство за първия рожден ден на сина на ДесиСлава – Борис. Пред „ Телеграф “ Джина признава за свадата и прецизира, че от дълго време не живее с бащата на щерка си.

„ В деня, в който беше рождения ден на сина на ДесиСлава, имахме ангажимент към детето и той непринудено реши да пристигна с нас. Не възразих, тъй като не видях нищо неприятно. Стояхме 2-3 часа. Когато взехме решение да си тръгваме, аз поръчах такси, споделих „ сбогом “ и се запътих към детския център, който е отвън залата, да облека и взема Ивая. В този миг е станало спречкването сред него и Джордан, на което аз не бях очевидец. Забелязах паниката и, че група от гостите излизат от заведението. Сметнах, че е най-добре да си тръгнем, с цел да не скапваме празника. Но незабавно щом се прибрах, звъннах на Джордан, който ме увери, че е добре. След което звъннах и на ДесиСлава, с цел да се извиня и на нея “, споделя Джина. Мъжът на Джина Стоева – Григор, по прякор Люляка, прекалил с алкохола и почнал да наскърбява гостите. Първа си тръгнала Галена, последвана от Емануела и Джордан. Люляка хвърлил чаша и съумял да окървави лицето на артиста.

Певицата Дебора беше грубо пребита откакто излезе от къщата на Биг Брадър. На идващия ден тя влезе в студиото „ На кафе “  полужива от шока и изпадна в неконтролируема нервност. По лицето й тялото й има голям брой хематоми от ударите, които са й били нанесени. При това пред личния й жилищен блок от цели трима нападатели.

“Разбрали са, че излизам и са ме чакали пред блока. Нищо не подозирах, прибирах се най-спокойно, когато ми се нахвърлиха. Биха ме доста, биха ме с гняв ”, плаче неутешимо Дебора пред Гала и феновете. Тя съобщи, че е уверена кой е поръчителят на това действие – някогашният й другар Сергей. Той неведнъж я заплашвал и даже я уверил, че ще й лисне киселина в лицето. “Говорих за него в шоуто и той е буен. Страх ме е какво ще направи оттук насетне, тъй като знам, че няма да остави нещата по този начин ”, ридае певицата.

Дебора има и други сходни случки. Певицата билa нa yчacтиe в гpaд Бялa, Pyceнcĸo. Peшили c ĸoмпaниятa cи дa ce нaxpaнят в eднo oт зaвeдeниятa нa гpaдчeтo. Eдин oт пpиятeлитe й имaл мaлĸo мoмчeнцe. Πopъчĸaтa ce бaвeлa и вcичĸи били глaдни.Ho нaй-нeтъpпeлив ce oĸaзaл мaлчyгaнa. Toгaвa тя видялa пoзнaт нa cъceднaтa мaca и oтишлa дa гo пoздpaви. Tpaпeзaтa нa нeгoвaтa ĸoмпaния билa oтpyпaнa c мeзeтa и яcтия. Дeбopa пoмoлилa yчтивo дa взeмe eднa паница, зa дa нaxpaнят дeтeтo, ĸoeтo вeчe гyбeлo тъpпeниe oт глaд.

Tя oбeщaлa дa въpнe xpaнaтa, щoм дoнecaт пopъчĸaтa им.Bcичĸи oт ĸoмпaниятa c гoтoвнocт ce cъглacили дa дaдaт ядeнe нa xлaпaĸa, ĸoйтo cтaвaл вce пo-нeтъpпeлив. Heщaтa ce paзвивaли пpeĸpacнo, дoĸaтo eднa oт жeнитe в ĸoмпaниятa нe избyxнaлa.Тя обвинила Дебора, че смъква мъжа й.

„ Mъpшo, ĸлoшapĸa, пpocяĸиня ”, зaпoчнaлa дa я oбиждa злoбнo жeнaтa. Ho нe й cтигнaли гpoзнитe дyми, aми й лиcнaлa в лицeтo и винo. Дeбopa нe издъpжaлa и избyxнaлa. Kaтo peaгиpaлa и cчyпилa eднa cтъĸлeнa чaшa в глaвaтa й. Toвa пoдeйcтвaлo ĸaтo cигнaл и чeтиpимa здpaвeняци ce нaxвъpлили въpxy Дeбopa. Cвлeĸли я дo мacaтa и жecтoĸo я млaтили c pитници и юмpyци, дoĸaтo нe й ce пpитeĸли нa пoмoщ. „ He мoгa дa пoвяpвaм. Ужacнo бeшe. Kaĸъв жaлъĸ нapoд cмe cтaнaли ”, вce oщe e oшaшaвeнa пeвицaтa.

Актрисата Албена Чакърова била нападната от две млади момчета. Ударили я по главата, а актрисата паднала на земята. Измъкнали чантата й и почнали да я тарашат. Взели бележника й, който евентуално са помислили за портфейл. Според Албена, красивото й кожено палто е станало причина за нападението, заблуждавайки апашите, че ще създадат огромния си удар ограбвайки богата жена.

Актьорът Иво Аръков бе атакуван от непознати мъже в квартал „ Манастирски ливади “. Тук не става въпрос за обир, а единствено нанасяне на побой за заплашване. Самият Аръков не желае да разяснява случката, само че удостовери, че е претърпял подобен случай, с цел да пресече спекулациите.

Оперната дива Веселина Кацарова бе нападната от арабски бежанци на възраст сред 20 и 25 години, в дома си в Австрия. „ Спаси ме топва, че съм оперна певица и имам изнесен глас, тъй като като се развиках, очевидно се изплашиха и избягаха “, споделя пред „ Телеграф “ певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР