Женската анатомия е била мистерия дълго време, но в наши

...
Женската анатомия е била мистерия дълго време, но в наши
Коментари Харесай

Нов скандал с преподавател, темата е женската анатомия

Женската анатомия е била тайнственост дълго време, само че в наши дни не би трябвало да е някаква крайно голяма мистерия, изключително за хората с здравно обучение. За жал обаче това не е по този начин. Доказва го невижданото и доста обидно за дамите държание на един учител.

Действието се развива в онлайн час по анатомия, а основен воин е помощник доктор Делчо Андреев. Използвайки колоритен език и съвсем залепен пред камерата, преподавателят приказва за оргазъм и запалено изяснява за " женското квичене " по време на сексуален акт. 

Лекцията, в случай че може фактически това да се назова по този начин, изобилства от бурен смях и несъответстващи съпоставения.

" Не може да няма удоволствие за дамата при нахлуване на нещо в нейното влагалище. Щом си вкарва дезодорант и краставица с пъпки, значи има потребност.

И щом й е влезнал пенис вътре, значи не може да няма оргазъм. И аз, като споделям оргазъм, нямам поради оня от филмите, дето е аа-оо-йес-йес-йес и по този начин нататък с това квичене. Щото вие това желаете. Трябва да бъде нещо велико.

Вие сте цвета на човечеството, вие би трябвало да квичите ". 

Когато доктор Андреев стига до там, че да съобщи, че дамата получава наслаждение и от вкарване на бутилка във влагалището, възмутена студентка казва, че не желае да слуша повече, а той избухва в смях и продължава в разсъждения на тематика влагалища и сантиметри.

" Влагалището на една жена е до 8 см. Затова недейте да бъркате вашите стремежи с вашите благоприятни условия. Ама половия член не влиза целия, бе, алоооууу. "

Андреев си разрешава даже да се майтапи със студентките, че очевидно мечтаят за 20-сантиметров магарешки пенис и продължава да се заиграва с тематиката за навлизане чрез бутилка, даже акцентира, че може с противоположната част на бутилката, а не с гърлото. Съвсем неразбираемо остава за какво той дава образец за жена, " цялостна със сперма ", която с мокри гащи седи на леден камък и по този начин си докарва инфектиране. 

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР