Женска доминация - това е жанрът порнография, към който българската

...
Женска доминация - това е жанрът порнография, към който българската
Коментари Харесай

През 2019 г. българите искат порно с властни жени, светът - с извънземни

Женска доминация - това е жанрът порнография, към който българската публика на " Порнхъб " (Pornhub) е нараснала интереса си най-вече през миналата година. Това демонстрират данните на уеб страницата, предоставени на " Дневник ".

Търсенето на термина femdom е скочило с 698% тази година, повишен интерес е регистриран и във връзка с fortnite - анимирана порнография с героите от едноименната компютърна игра. На трето място е терминът за аниме порно hentai, чиито търсения са се нараснали със 190%. С 98% пък е скочило търсенето на термина " транс ".

Женската доминация влиза и в 10-те най-важни термина по целия свят. " Жените с власт са на мода от много време, за какво това да не бъде отразено в търсенията? ", разясняват от компанията.

Защо " Дневник " се занимава с тази тематика?

Онлайн порноиндустрията притегля милиони фенове годишно – става въпрос за голям бизнес, съпоставим с коя да е друга промишленост за развлечение. Но в случай че публиката в огромната си част знае кой създава филмите, които гледа на кино, малко се приказва за това кой създава еротиката, която гледа онлайн. В същото време България е една от четирите европейски страни (заедно с Беларус, Украйна и Исландия), в които порнографията е безусловно неразрешена и в това време се популяризира безотговорно (подробности четете тук)

Българите прекарват в уеб страницата приблизително 10 минути и 56 секунди, а по брой визити са на 52-ро място в света, както и предходната година. Жените са 34% от аудиторията.

В топ търсенията за цялата година са термините " български " и " България ", на трето място е " секси майки " (milf), следват " лесбийки " и " анален ". Голям скок в общите търсения отбелязва терминът hentai, който се е изкачил с 44 позиции до 6-то място.

Никол Анистън е най-търсената актриса, следва я Миа Халифа, която резервира второто си място от предходната година. В топ 5 са още Адриана Чечик, Лана Роудс и Елза Джийн. Най-гледаните категории са " анален секс ", " секси майки ", " зрели дами ", " лесбийки " и " дилетанти ".

В съпоставяне с останалия свят българите гледат повече порно от Чехия - 133% повече от междинното за всички консуматори. Миналата година повишен интерес имаше към филмите от Русия.

По света
 През 2019 година българите желаят порно с властни дами, светът - с извънземни
© Pornhub
" Аматьорско " е първият измежду термините, които дефинират трендовете на 2019 година (според компанията) - евентуално поради нараствания брой артисти дилетанти, включили се към уеб страницата. " Хората очевидно търсят по-реалистично изображение на секса. Привличат ги " същински " хора, вместо артисти. Сексът към този момент не е такова табу, тъй че хората, които харесват ексхибиционизма, могат да го упражняват съвсем без опит или екипировка. Посланието е: всеки може да стане порнозвезда! ", разяснява доктор Лори Бетито от Центъра за полово благоденствие към " Порнхъб ".

Вторият най-влиятелен термин е " извънземно ". Това евентуално се дължи на натрупалото известност в Съединени американски щати събитие " Да връхлетим зона 51 " - направено на смешка, то притегли интереса на 3.5 млн. души към тайнствената военна зона в Невада, където тайните теории считат, че има извънземни.

Първи измежду най-често търсените термини е " японски ", следват го hentai и " лесбийки ". Лана Роудс е най-търсената звезда, а на второ място, както и в България, е Миа Халифа. Ел Ниньо Поя и Алекс Адамс са мъжете, към които има максимален интерес.

По отношение на трафика Съединени американски щати още веднъж са отличник, следвани от Япония, Англия, Канада и Франция.

Фотогалерия: Има ли извънземни в ''Зона 51'' >
Всичко, което би трябвало да знаете за: Годината 2020 (30)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР