Жените са създания, обвити в мистерия. Гримове, прически, обувки и

...
Жените са създания, обвити в мистерия. Гримове, прически, обувки и
Коментари Харесай

За любопитни мъже: какво правят жените, когато мастурбират?

Жените са създания, обгърнати в тайнственост. Гримове, прически, обувки и прочувствена неустойчивост, комбинирана с ненаситен апетит за шоколад, това е ясно. Но какво се случва с дамите, когато вършат тези неща, които вършат мъжете? Изобщо... вършат ли ги? Определено да! Ето някои неща, които не знаете за женската мастурбация, и които евентуално никоя дама няма да показа намерено:

Някои дами мастурбират рядко. Някои - доста.
За всички неща, които природата е лишила на дамата, тя я е компенсирала с множествения оргазъм и някои дами мощно се привързват към него. Има дами, които се сещат един път в месеца. Има такива, които го вършат всеки ден. По няколко пъти дневно. В обедната отмора. Преди да излязат на пазар или на среща с другарка. Докато приказват по телефона, спазвайки неповторимо хладнокръвие. Понякога даже приказват по скайп и под бюрото са без гащи, тъй като са ги хванали сега на акта. Последният вид доста ловко превключват сред положение на възбуденост и настоятелен връзки.

Изобщо не им пука по какъв начин наподобяват
Когато дамата е с мъж постоянно гледа да се извием от онази страна, от която наподобява най-слабичка; да охка не прекомерно мощно или прекомерно тихо; да наподобява на нимфа, излизаща от пяната на океана. Когато мастурбират пък, въобще не мислят за това. Правят гримаси, които биха изплашили и дявола, зъбят се, ръмжат, хапят възглавниците, само че всяка сила, която не се губи в мисли и усърдие за това по какъв начин наподобяват, се отразява в силата на оргазма, който изпитват. И идващия. И по-следващия. Не всички дами наподобяват на ангели, когато свършват. Поне като мастурбират, не им пука въобще.

Фантазират си сексапилни безумия
Стигне ли се до мечти, незнайни неща се случват в женската глава. Тройка с двама мъже, които в действителния живот в никакъв случай не са се срещали? Идеално. Бившият отпреди 10 години? Не знаеше какво прави, само че пък природата му беше дала много. Райън Гослинг? Мик Джагър? Елвис? Памела Андерсън? Всичко е разрешено. Истината е, че няма по какъв начин да си визиите човек, който в никакъв случай не сте срещали – по тази причина всички фантазни герои са формирани от познати черти, характерности, облици. По-скоро биха умрели, в сравнение с да си признаят за кого и какво мислят по време на мастурбация.

Ползват играчки - цялостен боеприпас
На малко дами им е задоволително да го вършат единствено с пръсти. Ръката се изморява, пръстите не са задоволително дебели, става прекомерно мокро, скучно е. Друго си е да разчиташ на "ЗаекЪТ " със 101 скорости, пърпорещи мотори и нестихващо либидо, който прави безусловно всичко вместо теб и не споделя гък срещу издевателството, което му оказваш, написа Sexwell. Играчките са извор на благополучие за всяка интензивно мастурбираща жена. Един ден ти се желае това, различен - това, а най-после никой не се сърди. Перфектно!

Може с порно, може и без
Порното е в действителност опционално. Някои дами си пускат. Други са го правили един път и не са харесали концепцията. Истината е, че до момента в който мъжете би трябвало наложително да имат чифт зърна или разтворени крайници, които да ги гледат от другата страна, в женската глава може напълно елементарно да се провежда прожекция нацяло шоу. Защо мислите, че романът "50 нюанса сиво " завоюва толкоз пари?!

Мислят интензивно за това, въпреки и да не им проличава
Със сигурност най-малко една от дамите, с които сте говорили през последната седмица, ви е гледала право в очите, слушала ви е деликатно и в главата й се е въртяло единствено едно: „ Леле, по какъв начин нямам самообладание да се прибера и да си поиграя! “. А извън са си все същите благи и непорочни дами.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР