Жените са направили по -големи промени в личните си навици

...
Жените са направили по -големи промени в личните си навици
Коментари Харесай

Проучване: Жените правят повече за опазване на климата спрямо мъжете

Жените са създали по -големи промени в персоналните си привички за справяне с изменението на климата, в сравнение с мъжете, сочи изследване, оповестено във в. Политико. Барометърът за тъждество сред половете, който интервюира близо 10 000 души в страните от Г-20, открива, че дамите - по-често от мъжете - са трансформирали държанието си, с цел да понижат излъчванията си на въглероден диоксид, като рециклират, купуват локални артикули и понижават потреблението на вода и месо.

Жените също са по-мотивирани от мъжете да понижат излъчванията си на CO2, тъй като това ще усъвършенства планетата и ще донесе нови изгоди за бъдещите генерации. Що се отнася до други разлики сред половете във връзка с, отчетът отбелязва, че най-високопоставените държавни чиновници в министерствата, занимаващи се с изменението на климата-енергетика, превоз и околна среда-са най-вече мъже в Германия (79 процента), Франция (71 процента), Италия (78 %) и Англия (61 %).
 До няколко десетилетия дамите ще са доста по-малобройни от мъжете и това е проблем До няколко десетилетия дамите ще са доста по-малобройни от мъжете и това е проблем
Културните желания в интерес на момчетата в доста страни по света и пренаталния скрининг, допускащ на родителите да дефинират пол...

Изследователите, съставили отчета, са анализирали 9 500 отговора на своя въпросник, включващ 500 изявленията във всяка от 19-те страни, които съставляват Г-20. Докладът проучва и косвените последствия от пандемията върху психологичното здраве, като изводът е, че въздействието й е изключително отрицателно за дамите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР