Жените са крехки, нежни създания, които понякога е доста по-трудно

...
Жените са крехки, нежни създания, които понякога е доста по-трудно
Коментари Харесай

Ето го най-добрия афродизиак за жените

Жените са нежни, нежни създания, които от време на време е много по-трудно да доближат до върховия миг, който при мъжете идва в пъти по-бързо. И от време на време ти лишава доста повече време, с цел да влезеш в секси въодушевление и да се разгорещиш... Мъжете в това отношение са по-щастливи, само че това не значи, че би трябвало да се отчайваш. По-добре разбери за афродизиаците, които ще те възбудят на мига!

Възбудата при дамите изрично се разграничава от възбудата при мъжете. Всъщност измежду представителите на мощния пол половото предпочитание може да възникне даже единствено при типа на гол сътрудник. А при нежния пол е тъкмо противоположното - той се нуждае от време, с цел да „ нарасне момента “. Тук на помощ идват женските патогени.

Възбудата при дамите се разграничава фрапантно от възбудата при мъжете. Всъщност измежду представителите на мощния пол половото предпочитание може да възникне даже единствено при типа на гол сътрудник. А при нежния пол нещата протичат по напълно друг метод - дамите се нуждаят от време, с цел да „ нарасне момента “.

Как поражда женската възбуденост

Сексуалната сила при дамите се образува от усещания и получени страсти. Това са зрителни, слухови и тактилни чувства, които навлизат в централната нервна система и я възбуждат по специфичен метод, а хормоните се създават в отговор на страстите.

Съответно към този момент под въздействието на хормони, кръвоносните съдове на таза и гениталиите се уголемяват, кръвта нахлува към тях, лигавицата на външните полови органи се овлажнява, количеството освободени ендорфини, както и невротрансмитерите на серотонин и допамин, предизвикващи възприятие на благополучие и наслаждение, се усилват.

Така се доближава и до върховата точка на наслаждение, което потвърждава, че чувствата и страстите са преди всичко за всяка жена. Ако тя изцяло се доверява на колегата си, може да се отпусне и да се забавлява същински. Ако не, тогава даже най-ефективните женски " трикове " няма да оказват помощ. Понякога нарушаването на женската половост е обвързвано и с очевидна и латентна меланхолия, на която би трябвало да се обърне съществено внимание.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР