Жените обожават, когато любимият им ги дарява с орален секс.

...
Жените обожават, когато любимият им ги дарява с орален секс.
Коментари Харесай

Пичове, учете се! 10 грешки, които мъжете правят при орален секс /18+/

Жените обожават, когато обичаният им ги подарява с орален секс. При кунилингуса има някои характерни техники, които оказват помощ за доставянето на цялостна приятност. Те би трябвало да се следват, с цел да бъде завършекът замайващ. Много мъже вършат неточности, с които скапват удоволствието. Всяка жена си мечтае за сътрудник, отворен към противоположна връзка, който няма нищо срещу да разбере къде бърка. За да помогнем на мъжете, въодушевени да доставят цялостно наслаждение на обичаните си дами, ще споделим какво дамите не желаят да прави колегата им по време на орален секс.

1. Нападането на клитора като че ли желае да го нарани.
Много дами не обичат грубата игра с по този начин сензитивния им клитор. Мъжете би трябвало да схванат, че има и други сензитивни зони от вагината, които заслужават внимание.

2. Да се ядосват, когато дамата се пробва да ги насочи.
Някои мъже са доста раздразнителни, когато половинката им дава директиви. Представителите на мощния пол би трябвало да схванат, че тези насоки не целят да ги обидят, а да създадат любовната игра по-шеметна.

3. Отправят се право към вулвата.
Предварителната любовна игра тук също е наложителна, в случай че мъжът желае да увеличи градуса на възбудата у своята обичана.

4. Зрителен контакт.
Много дами ненавиждат да ги зяпат, до момента в който им доставят орално наслаждение.

5. Постоянното запитване „ близо ли си “.
Има толкоз доста физически сигнали за това дали дамата е покрай оргазма, само че доста мъже не престават да нервират с тези въпроси. Повечето дами биха били признателни, в случай че спрете да ги питате едно и също всякога. Следете езика на тялото.

6. Държанието като че ли е вълшебник, единствено тъй като ви е довел до оргазъм.
Перченето е ненужно, господа. То може единствено да отблъсне половинката ви идващия път.

7. Не питат какво харесват дамите.
Доста мъже се тормозят да приказват намерено за половите желания в леглото. Те не задават въпроси на партньорките си, евентуално с цел да не се злепоставят като неинформирани. Няма нищо неприятно да попитате какво харесва дамата до вас. Това ще направи секса още по-горещ.

8. Спират, когато дамата крещи „ Не спирай! “.
Мъжете неправилно считат, че по този начин покачват градуса на възбудата. Няма нищо такова. Когато една жена желае да не спирате, значи за нищо на света не би трябвало да го вършиме.

9. Статичният език.
При орална обич езикът би трябвало да обиколи всяко кътче на вагината.

10. Избягват клитора преднамерено.
Ако мъжът заобикаля клитора, с цел да накара дамата да се възбуди още повече поради упованието – бърка. Достигането до заветната кулминационна точка се крие точно там.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР