Жените и мъжете обичат по различен начин. Причината е, че виждаме

...
Жените и мъжете обичат по различен начин.
Причината е, че виждаме
Коментари Харесай

Защо мъжете обичат по различен начин: 4 разлики между мъжката и женската любов

Жените и мъжете обичат по друг метод.
Причината е, че виждаме света в разнообразни цветове. Има няколко основни разлики сред мъжката и женската обич.

Логично и нереално мислене
Мъжете мислят разумно, до момента в който дамите мислят нереално. Затова не се разбираме. Жените имат по-развит мозък, тъй че могат бързо да се успокоят. Те имат повече бяло вещество, тъй че мислят доста по-бързо. Когато мъжът едвам стартира да схваща аргументите и следствията, дамата към този момент ще е построила всички връзки и ще е направила прочувствени изводи. Момчетата са научени от детството да не демонстрират страстите си. Пазят всичко в себе си, не се оплакват и не плачат. За тях е срамно да демонстрират уязвимост. Въпреки възпитанието и култивираната от детството логичност и въздържаност, мъжете са нервни доста по-често, само че сдържат импулсите, тъй че наподобява, че са спокойни, а девойките са прочувствени, макар че е тъкмо противоположното.

Свобода в връзките
Мъжете обожават свободата, не обичат да бъдат ограничавани по някакъв метод. Някои хора имат доста огромни претенции за независимост, до момента в който други имат по-скромни. Например, един желае да бъде с приятелите си, различен да играе видео игри, да отиде в гаража, да играе футбол. Мъжете имат потребност от нови победи. Мъжът е войник по природа – желае да побеждава, по тази причина постоянно е леден в любовта, тъй като на някакво подсъзнателно равнище схваща, че няма какво повече да желе, към този момент има обич. И тук е доста значимо дамата да не се обърка. Опитните дами знаят, че мъжът би трябвало непрекъснато да бъде изненадван с нещо ново, да внася нещо извънредно в интимните игри и другарство. Неопитните девойки не схващат за какво техният обичан, след месец взаимен живот, е охладнял към тях. Те си мислят, че той към този момент не ги обича.

Избирателност
Женската обич е по-избирателна. Дамите избират сътрудник по-претенциозно, прочувствено. Мъжете доста постоянно прекарват целия си живот с тези, които са подготвени да ги почитат и ценят. Красотата за тях е утопичен параметър на избор. Мъжете са привлечени от външния тип, само че се влюбват единствено в грижовни дами. Ето за какво благите и почтени представителки на нежния пол постоянно намират положителни съпрузи.

Прагматизъм
Жените са по-прагматични. Това не би трябвало да се бърка с егоизма. Прагматизмът е способността да се оцени обстановката няколко стъпки напред. Когато една дама има опция да стартира сериозна връзка, тя деликатно претегля всичко и взема решение за себе си дали може да влезе по отношение на съответен претендент за ръка и сърце или не. Тя би трябвало да дефинира какъв брой благ е мъжът, до каква степен е подобаващ за ролята на другар, ухажор, татко на децата ѝ, какви са финансовите му благоприятни условия. Мъжете са лишени от този прагматизъм. Мислят разумно, само че не и в миг на пристрастеност. Те могат да се оженят за тази, в която са се влюбили, само че по-късно да изгубят интерес към нея. Ако попитате мъж, който е влюбен и желае да се ожени, за какво е податлив да го направи, няма да получите отговор. Или най-малко този отговор няма да е в духа: „ Тя е добра стопанка и грижовна жена “. Не го интересува какво ще се случи на следващия ден. Той желае да бъде обичан, да му се възхищават. Тя желае да има причина да се грижи за мъжа си. За една дама главното е тя да обича, а за мъжа - да бъде обичан. Това значи, че тя се нуждае от обич повече от него. Дори щастието за мъжа и дамата е друго и това се отнася освен за половете, само че и за всеки човек поотделно. Някой е благополучен в самотата си, а различен се нуждае от обич, буйна и ярка. Отпуснете се и се наслаждавайте на връзката си, тъй като човек, който се любува, постоянно прави своята половинка по-щастлива!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР