Жените често си падат по грешния човек и въпреки че

...
Жените често си падат по грешния човек и въпреки че
Коментари Харесай

Осем причини защо винаги си падаш по грешния човек

Жените постоянно си падат по неверния човек и макар че това към този момент им се е случвало, след време още веднъж повтарят същата неточност. Първоначално всичко наподобява като сбъдната фантазия, само че скоро те откриват, че този мъж не е за тях и не е подобен, за какъвто са го мислели. Накрая остава единствено отчаяние и болежка от разрушеното сърце. Стремежът на някои хора към същинска обич ги изтощава и в последна сметка те стартират да губят религия в нея. Това се случва, тъй като дамите са относително по-уязвими от мъжете.

Представителите на нежния пол би трябвало да схванат за какво непрекъснато се влюбват в несъответствуващи за тях. Те би трябвало да изяснят целите си, с цел да имат положителни и стойностни връзки. И по този начин, тук сме събрали някои фактори, които са виновни за изборите, които вършим в любовта.

Ето аргументите непрекъснато да бъдете привлечени от неверния човек:

Изобщо не обичате да сте сами.

Психолозите споделят, че дамите, които се любуват на личната си компания и обичат независимостта, нормално не се влюбват елементарно в неверния човек. Това е по този начин, тъй като те знаят по какъв начин сами да живеят живота си по по-добър метод. Другите пък не обичат самотата и са склонни да излизат с някого, единствено с цел да имат сътрудник.

Освен намирането на същинската обич, вие нямате никаква цел в живота си.

Все още не сте намерили потребността си в живота и към момента сте объркана душа. Следователно сте склонни да се втурвате към всеки човек, който демонстрира малко обвързаност към вас. Така че, пробвайте се да намерите задачата си в живота и работете интензивно, с цел да я постигнете. Това ще ви направи по-уверени и самостоятелни.

Често можете да усетите, че индивидът в живота ви не е същински и си играе с вас.

Все отново се пробвате да се придържате към тази подправена връзка единствено с вярата, че най-сетне можете да го измененията. В последна сметка връзката ви завършва и вие се чувствате засегнати.

Ние сме склонни да бъдем привлечени от тези неща, с които сме осведомени.

Така че дамите постоянно в последна сметка си падат по еднакъв вид хора. След като един път са били с неверния човек, даже и да приключат тази връзка, подсъзнателно те не престават да търсят нещо сходно.

Склонни сте да избирате мъже с проблеми с обвързването, може би тъй като в действителност имате този боязън от обвързване.

И постоянно хората не могат да схванат това и по тази причина не престават да отхвърлят положителните сътрудници.

Нямате никакви цели и цели, когато влезете във връзка.

Не знаете какво желаете от същинска връзка и какви качества очаквате от колегата си, по тази причина се задоволявате с някой несъвършен.

Чувствате се специфични, когато той ви обръща внимание.

Да, от време на време той може да прави някакви благи неща за вас, които да ви разтапят, само че това не значи, че той е идеалният сътрудник за вас. Лошото е, че до момента в който сте с него, в действителност не можете да разберете това.

Създавате подправена действителност.

Любовта е сляпа са споделили хората, като постоянно тя е причина да пренебрегвате всички червени знамена във връзката. Вие сте склонни да премисляте и да създавате нов фиктивен свят за вас двамата, който обаче няма никаква връзка с действителността.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР