Жени се жалват от актьора, издател на музика и колекционер

...
Жени се жалват от актьора, издател на музика и колекционер
Коментари Харесай

Игор Марковски прави каталог с жени във Фейсбук

Жени се жалват от артиста, издател на музика и колекционер на картини Игор Марковски, че пуска фотоси на голи българки във фейсбук и се хвали с това, а на всичкото от горната страна им правел азбучник, написа в. "Телеграф ".

Самият той написа във фейсбук, че дами го упреквали за фотосите на едва облечени българки. "От време на време върша албуми, които пущам тук (някои от тях и в Инстаграм) и изпод пиша Made in BG (произведено в България). "Производството " в тези албуми са красивите девойки. Българки. Някои от тях съм снимал инцидентно, други преднамерено, трети съм ги "откраднал " от стените им тук, четвърти съм "срещнал " из Мрежата (разбирай интернет). Не намирам нищо неприятно в това, че демонстрирам по някакъв метод тези девойки. Вероятно тъй като смятам, че българките са доста красиви. Оказа се, че някои дами не разбирали по този начин тези албуми. Те смятали, че това са каталози! Само дето нямало цени! Къде сбърках, че не разбрах!? “, размишлява Maрковски. Проверка във фейсбука на артиста сочи, че той в действителност има албуми със фотоси на българки, някои и съблечени.



В обществените мрежи през вчерашния ден имаше много мнения за написаното от Марковски. Повечето го защитаваха и окуражаваха да пуска още български прелести.

Преди време Марковски влезе в скандалните новини, откакто авторката на „ Гълъбо “ го упрекна, че не са се разбрали за авторските права на изпълнената от Миро ария.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР