Жени от Асеновград ще направят за пореден път по-щастливи децата

...
Жени от Асеновград ще направят за пореден път по-щастливи децата
Коментари Харесай

Жени от Асеновград събират пари за Коледа за деца сираци в Уганда

Жени от Асеновград ще създадат за следващ път по-щастливи децата от сиропиталището в град Казо, Уганда, точно на коледно-новогодишните празници. Доброволките от града под Асеновата цитадела, помагащи на сираците от африканската страна, са обединени във Facebook група, а тазгодишната им благотворителна акция към този момент започва и ще продължи до 15 декември. Събират се единствено пари, като няма изискване за съответни суми, а се работи на правилото „ всеки съгласно опциите си “. Изпращането на материални дарове до далечната африканска страна е много мъчно и след няколко опита разновидността е изнемощял.

 4pl4022-2

Ето за какво непосредствено се трансферират финансови средства, с които възпитателят в сиропиталището в Казо Дерик Уанонда купува на място храна, консумативи, медикаменти и всичко належащо. Всяка покупка е съответно снимана и регистрирана пред групата доброволки, същото важи и за документите по изпращане и приемане на сумите.  Благодарността си угандийските сирачета показват по покъртителен метод – посредством фотоси, поздрави, записи на разнообразни техни осъществявания или посредством концерт, особено отдаден на „ Assenovgrad family ”.

Всеки, който желае да се включи към тази впечатляваща благотворителна самодейност, може да го направи когато и да е като влезе във Facebook групата „ For the Children’s Home in Kazo, Uganda ” и се свърже с посочените там лица за контакти.

еологическия музей в Пловдив. Открит през 1882 година, той пази в сърцето си над 100 000 експоната – творби на човешкото изкуство и обичай, свързани с историята на града под тепетата и района.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР