ЖЕНЕВА — Скиорката на спускането Брийзи Джонсън е разследвана от

...
ЖЕНЕВА — Скиорката на спускането Брийзи Джонсън е разследвана от
Коментари Харесай

Американската ски звезда Брийзи Джонсън е разследвана от Американската антидопингова агенция

ЖЕНЕВА — Скиорката на спускането Брийзи Джонсън е разследвана от Американската антидопингова организация и споделя, че няма да се състезава по време на случая, което може да докара до двугодишна възбрана.

„ От почитание към моите сътрудници състезатели, взех решение да не се състезавам, до момента в който въпросът не бъде решен “, каза Джонсън в изказване в обществените медии в събота, откакто тя не започва на втурване от Световната купа в Санкт Мориц, Швейцария.

27-годишният Джонсън е един от най-хубавите състезатели по втурване в Съединени американски щати през последните години със седем класирания на подиума в надпревари от Световната купа. Тя се класира на седмо място на Олимпийските игри през 2018 година в Пьонгчанг, Южна Корея, където съотборничката й Линдзи Вон взе бронз.

Джонсън сподели, че следствието е обвързвано с разпоредбите за „ местоположение “ — задължението на всички елитни спортисти да осведомят антидопинговите управляващи къде могат да бъдат открити за един час всеки ден, с цел да дадат проба без авансово из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР