Жената не открила автомобила си там, където го оставила, но

...
Жената не открила автомобила си там, където го оставила, но
Коментари Харесай

Мистерия! Украинка е собственичката на обърнатата кола край Елените, била паркирала по наклон

Жената не разкрила автомобила си там, където го оставила, само че помислила в началото, че е репатриран

Украинка, пристигнала в България на 1 май, се оказа собственичката на старозагорския Фиат, който бе открит извърнат на пътя за к-с Елените край Свети Влас, научи Флагман от свои източници. Историята с „ краденото” возило обаче може да се окаже доста по-интересна, в сравнение с се очакваше.

Около 18 ч. през вчерашния ден дамата, която от идването си в България живее в Свети Влас, е подала сигнал в РУ-Несебър, че не е разкрила автомобила си там, където го е паркирала за последно. Пред служителите на реда тя разказала, че спряла Фиата по надолнището на пътя, който води към к-с Елените, дръпнала ръчната спирачка и присъединила на първа скорост, след което излязла от колата и заключила автомобила. Това се случило към 8 ч. сутринта.



Около обед, заради потребност още веднъж да употребява колата си, украинката отишла още веднъж до мястото, само че Фиатът го нямало. Първоначално тя помислила, че е допустимо да е репатриран. Затова го потърсила на наказателния паркинг. Там обаче подобен автомобил нямало. Няколко часа по-късно тя позвънила на полицията, с цел да рапортува, че автомобилът е откраднат.

От там обаче, разбирайки какъв е регистрационният номер на Фиата, непосредствено ѝ обяснили, че е открит... извърнат на пътя за Елените.

Абсолютна тайнственост остава дали в действителност някой е откраднал колата и е аварирал. Или заради техническа нередовност или човешка неточност автомобилът просто е потеглил самичък надолу по ската безотговорно и се е обърнал самичък. Най-важното обаче е, че потърпевши от случая няма.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР