Жената на пернишкия прокурор със средна телесна повреда. Това става

...
Жената на пернишкия прокурор със средна телесна повреда. Това става
Коментари Харесай

Жената на пернишкия прокурор със средна телесна повреда

Жената на пернишкия прокурор със междинна телесна щета. Това излиза наяве от огласени данни за случая от прокуратурата.

Започналото следствие е за нанесена междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение от магистрат при ОП-Перник. Сигнал за побоя подала дъщерята.

В ранните часове на днешния ден е получено известие в Софийска градска прокуратура  от ОДМВР – гр. Перник. Според данните Михайлов е нанесъл телесна щета на жена си в изискванията на домашно принуждение.

Дежурен следовател при СГП е посетил местопроизшествието като е направил оглед и е образувал досъдебно произвеждане. То е за нанесена междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение.

Извършени са разпити на очевидци и освидетелстване на лица.

Следва да се извършат разпити и на други очевидци, да се назначи съдебно-медицинска експертиза и делото да бъде докладвано на прокурор при СГП. Той ще реши дали са налице задоволително данни за
привличане на магистрата в качеството на обвинен. Съответно и дали да се пристъпи към взимане на мярка за неотклонение по отношение на него.

Класически побой

Пернишкият прокурор Бисер Михайлов преби жена си. Това стана предходната нощ. Жертвата на побоя е с комоцио в болница.

Магистратът е арестуван за 72 часа, чака се още през днешния ден и.ф. основният прокурор Борислав Сарафов да изиска незабавното му премахване от поста.

До момента е ясно, че случаят е станал нощес в Перник. Свидетел на случая е щерка им.

Името на Бисер Михайлов нашумя, когато беше заместник-окръжен прокурор на Перник. След свадите към сина му Васил той беше преназначен като редови прокурор града.

Проблемите на сина му

Само преди няколко седмици прокурорският наследник Васил Михайлов бе упрекнат и задържан за следващ път. Това стана след обвиняване, че е заплашвал гаджето си. Разследващите претърсиха дома му след сигнал за закана за ликвидиране.

Не съм се заканвал, сподели пред bTV прокурорският наследник, който е с голям брой повдигнати обвинявания за побоища, а неотдавна беше освободен под домакински арест с електронна гривна.

Според информацията досега приятелката на Михайлов била заплашвана по телефона с ликвидиране. Все още няма подготвени експертизи от телефонните диалози, с цел да се откри сигурно, че опасността е отправена от младежа.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР