Жената на Борис Солтарийски - Аделина, показа чудовищно голям бюст,

...
Жената на Борис Солтарийски - Аделина, показа чудовищно голям бюст,
Коментари Харесай

Жената на Солтарийски наду цици

Жената на Борис Солтарийски - Аделина, сподели чудовищно огромен бюст, написа в. "България Днес ". Апетитната дама се появи с напращели гърди на стилното ревю на Златка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя споделя за себе... към профила преди няколко дни в столицата. Едрата гръд на брюнетката незабавно прикова вниманието на присъстващите мъже, само че тя ги "застреля " с безразличието си и избра женската компания.

Аделина постоянно е можела да се похвали с огромни гърди и не се е срамувала да ги демонстрира. Дали образно, дали поради нещо друго, незабавно се появиха мнения, че по тялото й има смяна. "Нищо чудно след раждането на детето си някогашната танцьорка от балет "Магаданс " да си е нараснала гърдите. Това го вършат толкоз доста дами, че няма нищо ненормално ", разясниха дами, присъстващи на светското събитие.



Самата балерина резервира безмълвие дали се е насочила към хирургическа намеса, което още повече ускори клюките по неин адрес. На ревюто се случи и друго нещо любопитно - Аделина, която е някогашна моделка, се завърна към манекенството. Тя дефилира на събитието, показвайки дълги крайници и стройна фигура. И мъжете отново взеха, че ахнаха от визията й.

Бившата моделка се залюби с вокалиста на Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и... към профила след надпреварата "Умна и красива ", което беше проведено от предаването. Впоследствие двамата подвигнаха женитба и им се роди дъщеричка, която кръстиха Ема. През лятото се заприказва, че двамата са пред бракоразвод. Причината е, че Борис Солтарийски единствено работел и ходел по участия, като не му оставало никакво време за фамилията. Аделина стартира да го следи по нощните заведения, с цел да не прави неточности стъпки с напористи последователки, само че по-късно спря и артистът още веднъж се радваше на свободата си. Преди месеци още веднъж се заприказва, че той й изневерява, само че нямаше безапелационни доказателства да е направил провинения. B пoтвъpждeниe нa cлyxoвeтe дoйдe и пocлeдният кpyиз нa ceмeйcтвoтo в Дyбaй, къдeтo Coлтapийcки липcвaшe. Aдeлинa зaминa нa пoчивкa caмa c дъщepичкaтa им, a пeвeцът cи ocтaнaл в Бългapия, като обяснението беше, че е зapaди paбoтни aнгaжимeнти. Преди време Борис и Аделина споделиха, че желаят да имат още деца. Борис планува три-четири, а Аделина бе по-смела: "Не усетих никаква болежка, когато дъщеричката ни се появи на бял свят, тъй че мога да родя още шест ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР