Жената на бизнесмена Васил Божков – Елена Динева, която е

...
Жената на бизнесмена Васил Божков – Елена Динева, която е
Коментари Харесай

Елена Динева обжалва пред Апелативен спецсъд

Жената на предприемача Васил Божков – Елена Динева, която е в ареста по решение на Апелативния профилиран углавен съд, апелира мярката си през днешния ден, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Динева е с най-тежката мярка за неотклонение “задържане под стража ”. Според магистратите, в случай че е на независимост, Динева може да повлияе на очевидци и даже да укрие доказателства.

Елена Динева е упрекната за присъединяване в ръководената от Божков проведена незаконна група. На съвещание през март съдът одобри напълно тезата на прокуратурата, че Динева е била освен негов сътрудник в бизнеса с лотарийни игри, само че (видно от събраните по делото доказателства) е взела участие и при взимането на решения.

В края на февруари, по искане на прокуратурата, Динева беше върната в ареста, след избраната ѝ рекордна парична гаранция в размер на 1,5 млн. лв..

По делото обвинена е и някогашната секретарка на Божков – Йоана Чолакова. Тя е упрекната, че е част от проведена незаконна група, занимаваща се с иманярство, търговия с културно-исторически полезности и сводничество. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР