Жената, която преби жестоко възрастен мъж във врачанското село Градешница

...
Жената, която преби жестоко възрастен мъж във врачанското село Градешница
Коментари Харесай

РЕШЕНО: Оставиха в ареста жената, пребила с лопата възрастен мъж за 200 лева

Жената, която преби грубо възрастен мъж във врачанското село Градешница и го ограби, остава в ареста за непрекъснато. Tова реши през днешния ден районния съд във Враца. 69-годишната И. П. е привлечена като обвинена за обир от районната прокуратура.

Жената от ромската махала на селото, пребила 86-годишния трудноподвижен Крум Пелов с цел да му вземе 200 лв., от години била негов персонален помощник. Тя го наглеждала, перяла облеклата му и чистела дома на дядото против възнаграждение, оповестява 24 часа.

На 6 декември т.г. дамата нахлула пияна в дома на Пелов до момента в който той бил в леглото и незабавно почнала да го постанова с лопата и дървен прът, искайки той да ѝ даде всичките си пари. Накрая претърсила пребития човек и взела наличните в него 200 лева

При постановяването на най-тежката мярка за процесуална насила задържане под стража, районния съд одобри, че са налице всички законови предпоставки за това. За обвинената И. П. е налице обосновано съмнение за евентуалната ѝ съпричастност към действието, в което е упрекната, както и че съществува действителна заплаха тя да извърши закононарушение, защото е с неприятни характеристични данни, има и предходни престъпни прояви, се споделя в решението на съда.

За осъщественото закононарушение се планува наказване отнемане от независимост от 3 до 10 години. Определението на районния съд може да се апелира и стачкува в тридневен период пред окръжния съд във Враца.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР