Жената, която Ник Кирьос изхвърли от централния корт на мъжкия

...
Жената, която Ник Кирьос изхвърли от централния корт на мъжкия
Коментари Харесай

Завихри се нов скандал около Кирьос

Жената, която Ник Кирьос " изхвърли " от централния корт на мъжкия край на Уимбълдън през юли, подхваща правосъдни дейности против тенисиста. 32-годишната Ана Палус беше краткотрайно отстранена от финала на шампионата от Големия шлем на Уимбълдън, откакто Кирьос сподели на съдията, че е изпила „ 700 напитки “.

Тя отхвърля изказванието, като споделя, че е изпила единствено две чаши и се пробва да поддържа тенисиста. Но в изказване Ана Паулс е решил да заведе дело за клюка против Кирьос, с цел да „ почисти името си “.

Ето какво показа тя:

„ В неделя, 10 юли 2022 година, присъствах на финала на шампионата по тенис на Уимбълдън с майка ми. Това беше събитие, което чакахме с неспокойствие от известно време. По време на финала, Ник Кирьос направи неразумно и изцяло безпричинно обвиняване против мен. "

„ Това освен аргументи забележителна щета денем, което докара до моето краткотрайно премахване от арената, само че подправеното изказване на господин Кирьос беше излъчено и прочетено от милиони по целия свят, причинявайки на мен и фамилията ми доста обилни вреди и премеждия. "

„ Не желаех да водя правосъден развой, само че след дълго обсъждане стигнах до заключението, че нямам друга опция, с изключение на да инструктирам моите юристи да заведат дело за клюка против господин Кирьос, с цел да изчистят името ми. ", приключи Ана Паулс.

A fan who Nick Kyrgios said was " drunk out of her mind " during the Wimbledon final is taking legal action against the Australian tennis player.
— BBC Sport (@BBCSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР