Жената иска да бъде оставена на мира, това сподели адвокат

...
Жената иска да бъде оставена на мира, това сподели адвокат
Коментари Харесай

Адвокатът на пребитата във Виница жена с коментар

" Жената желае да бъде оставена на мира ", това показа юрист Атанас Атанасов във връзка информацията за следващото принуждение на мъж над брачната половинка му пристигна преди броени дни. Мястото на случая е първомайското село Виница. Случилото се е от 30 юли.

" Става въпрос за едно семейство, което от дълго време е имало проблеми с насилието. Основният претекст е ревнивост, която е напълно, но напълно неоправдана ", сподели юристът.

" Съпругът се прибрал от работа по обяд и се подразнил, че жена му си гледа телефона. Направил ѝ скандал. Започнал е да я наскърбява. Накрая я е блъснал в тил с някакъв корав предмет. Не знаем дали е железен. Тя е изпаднала в безсъзнание незабавно след удара. Свестила се е чак в болничното заведение. Не знае какво се е случило. Лекарите са извикали полиция в болничното заведение поради положението ѝ. Те са я попитали дали ще подава тъжба, само че e отказала, тъй като не се е чувствала добре и е оставила това за един по-късен стадий ", посочи пред " Фокус " Атанас Атанасов.

Той удостовери, че след изписването си от болница и при засичанията в дома им, мъжът е продължавал да демонстрира нападателно държание. 

" Вчера брачният партньор ѝ е отхвърлен от взаимно населяваното жилище. Целта е изпълнена. Защитата е получена. След възобновяване е поискала да подаде тъжба в прокуратурата, аз я посъветвах да не го прави. По закон тя няма пълномощия да я отбрани. Заповед за незабавна отбрана се издава единствено от съда ", заяви Атанасов.

Следващото деяние е завеждане на дело за бракоразвод. В момента се изчаква да се види дали прокуратурата ще се самосезира и ще сътвори наказателно произвеждане

Според правосъдната експертиза породената ѝ телесна щета е окачествена като " лека ". Мъжът няма престъпно минало, а бракът с пострадалата им е над 20 години.

Припомняме ви, че трите ѝ деца със личните си ръце измили кръвта на майка си, а положението на жената било усложнено поради хронична хипертония и анемия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР