Жената до разстреляния миналото лято Алексей Петров – Ива Павлова,

...
Жената до разстреляния миналото лято Алексей Петров – Ива Павлова,
Коментари Харесай

Вдовицата на Алексей Петров изтърбуши къщата му и се нанесе в ново жилище

Жената до разстреляния предишното лято Алексей Петров – Ива Павлова, е почнала напълно нов живот след изтезанието му, който не включва кръвните родственици на Трактора.

Приближени до починалия мафиотски необут и някогашен консултант в ДАНС от с. Бабинци с отвращение разясняват, че след изтезанието му главната наследница на „ Лев Инс “ Ива Павлова е подхванала решителни стъпки по изчегъртването на кръвните родственици и най-доверени лица на Трактора от построената от него бизнесимперия за стотици милиони левове.

 

Още в дните след погребението на Алексей Петров, овдовялата Ива Павлова спряла достъпа на неговия брат Огнян, както и на още половин дузина доближени до Трактора до централата на застрахователната компания „ Лев Инс “ на столичния бул. „ Черни Връх “ №51.

 

„ Картите за пропуск с чип просто бяха деактивирани, а от началото на годината бяха изключени мобилните телефони на брата и сестрата на Алексей Петров, както и на още над 10 индивида от неговата рода, които се водеха на ведомост към „ Лев Инс “. Ива Павлова

деактивира и няколко карти за зареждане на гориво, употребявани от роднините на Алексей и заплащани от застрахователното сдружение “, споделя осведомен с избухналото напрежение сред вдовицата и семейството на Трактора от тетевенските села.

 

Финансовата рестрикция към родата на Алексей Петров е в внезапен дисонанс с необятните пръсти на Ива Павлова във връзка с нейния персонален комфорт. Веднага след погребението на Трактора вдовицата се е изнесла от къщата, която обитаваше с него на улица „ Арарат “ в столичния квартал „ Кръстова вада “, и се е нанесла в пространно имение в полите на Витоша, плащайки наем от 10 000 евро на месец.

 

„ Ива Павлова няма желание повече да живее в къщата на Алексей Петров, която обитаваше с него повече от 20 години. Тя безусловно е изтърбушила до бетон целия парцел като даже си е разрешила да изхвърли на боклука и доста от персоналните движимости на покойника, без да ги предложи на кръвните му родственици. Изхвърлила е даже трофеи и медали на Алексей като каратист. Сякаш желае да изтрие загатна за някогашния си мъж “, недоволстват роднините на Трактора.

Според тях след ремонта Ива Павлова ще настани в къщата щерка си Диляна, а няма да даде за прилагане баровския парцел на формалната вдовица на Алексей Петров – Мариана. Блондинката живееше разграничена с Трактора от началото на 90-те на предишния век, но двамата не са разведени и по закон Мариана би следвало да наследи къщата на фамозната „ уличка на баретите “.

 

Овдовялата Ива Павлова

Седмици след убийството на Алексей Петров Ива Павлова се настанила в чисто нов блиндиран „ Мерцедес “, поръчан от Трактора броени месеци преди да го гръмнат. Вместо да върне возилото на производителя и да получи назад платените предплатено съвсем 1 милион лв., вдовицата взела возилото за своя персонална лимузина. Павлова е подменила напълно защитата на Трактора и към днешна дата е защитавана от екип гардове, ръководени от мускулест красавец на име Панайот, за който се мълви, че е освен това от нейна персонална защита.

 

„ Алексей Петров несъмнено се върти в гроба си! Ива Павлова живее по метод, който той презираше – харчи цяло положение за скъпи тоалети и бижута, дори наема частен аероплан, с цел да прави покупки в Милано и в Париж.

Наскоро профукала над 50 000 евро в бутика на „ Шанел “ в Париж – купила си чанти от по 20 000 евро и тоалети на цената на панелен апартамент в София “, гневи се родственик на Трактора, който напомня, че до момента в който Алексей е бил жив, Ива Павлова носела главно чанти „ Фурла “, струващи към 1000 лв..

 

За разлика от роднините на Трактора, които са в недружелюбност, Ива Павлова е съумяла да направи самобитна „ сглобка “ с другите две дами на Алексей Петров – Мариана и фитнес инструкторката Мирослава, която беше простреляна при убийството на някогашния консултант на ДАНС. И Мариана, и инструкторката по тенис, са получили алегоричен къс от благосъстоянието на Алексей Петров, с цел да не оспорват по правосъден път разпределянето на наследството му.

 

Запознати описват, че Мариана е получила в брой 3 милиона лв., съхранявани в банкови сметки на Алексей Петров като физическо лице, както и 4 жилището в софийския квартал „ Кръстова вада “ на прословутата частна улица на баретите. За сметка на това Мариана се е отказала от наследените по легален път хиляди декари аграрни земи в Тетевенския район.

Парцелите са минали във притежание на Ива Павлова, която към този момент ги и изтъргувала на юриста от Троян Момчил Мондешки.

 

Ива Павлова е съумяла да притегли на своя страна и последната държанка на Алексей Петров – рехабилитаторката Мирослава Михайлова, в чиито ръце на 16 август предходната година издъхна Трактора, покосен от патроните на наемен палач по време на планинска разходка на Витоша. След като се възвърне от рикоширалия патрон, който я рани тежко и я прати за дълго в „ Пирогов “, 49-годишната дама е била назначена на работа в „ Лев Инс “ като външен съветник на голяма заплата. Твърди се, че Мирослава прибира по 10 000 лв. месечно от застрахователната компания, настрана от това се е сдобила с необятен апартамент в влиятелен столичен квартал, харизан й от тогавашната съперница Ива.

 

„ Откакто убиха Алексей Петров и той беше заровен в София, вдовицата му не е стъпила на гробищата. Нямаше я даже и на Задушница, беше оставила на гроба му букет от бели цветя посредством човек от защитата си ", гневни са на Ива Павлова кръвните родственици на Трактора. Те са безпределно огорчени от обстоятелството, че бизнесдамата дори не вдигала телефона си, когато я търсела майката на Алексей Петров – Диляна.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Ива Павлова Мариана Мирослава Алексей Петров – Трактора ДАНС Диляна Момчил Мондешки имоти наследство
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР