Жената до Григор Димитров - Лолита Османова, има желание да

...
Жената до Григор Димитров - Лолита Османова, има желание да
Коментари Харесай

Новата жена до Григор Димитров сподели мнението си за България

Жената до Григор Димитров - Лолита Османова, има предпочитание да пристигна в България , оповестиха .

Красавицата направи признанието пред хилядите си почитатели в "Инстаграм ", където се включи онлайн, отговаряйки на въпросите им.

"Никога не съм била в България, само че мисля, че е прелестна страна. Хората са доста готини. Надявам се да посетя България, ще забележим " , изясни рускинята, която чака Григор да я докара в родината си.

"Много одобрявам българската музика. Имам няколко песни в плейлистата си. "



През ноември 2020-та хубавицата за първи път е видяна в ложата на Гришо по време на шампионата във Виена и бързо притегля медийното внимание. Завършила е с отличие Московския университет със компетентност "Международни връзки ". В момента е бизнесдама и началник на Luxury international magazine. Лъскавото месечно списание излиза на британски и съветски език в 7 страни.

Дъщеря е на съветския олигарх в енергийния бизнес Елдар Османов, който е от кавказката република Кабардино-Балкария. Подобно на доста предприемачи, и той има проблем с съветските правосъдни управляващи и затова живее в Монте Карло. А там е домът и на Григор.

Българският тенисист и новата му тръпка се срещат на кортовете на Монте Карло кънтри клуб. Лолита също се пробва да направи кариера в тениса, само че прекъсва поради травми.
 Григор Димитров: 10 обичани фрагмента  Григор Димитров: 10 обичани фрагмента  Григор Димитров: 10 обичани фрагмента  Григор Димитров: 10 обичани фрагмента
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР