Жена засрами сестра си, която твърди, че сватбеният й ден

...
Жена засрами сестра си, която твърди, че сватбеният й ден
Коментари Харесай

`Моята сестра иска да ми открадне сватбата - тя казва, че това не се брои, защото съм гей`

Жена засрами сестра си, която твърди, че сватбеният й ден не е " същински ", тъй като е сред двама Жени. 28-годишната жена изясни по какъв начин се е срещнала с бъдещата си брачна половинка Ноа, на 35 години, когато се е преместила в страната по работа.

Ноа е неотдавна разведена и отглежда петгодишната си Лена сама, откакто брачният партньор й „ бяга към хълмовете “, откакто схваща, че някогашната му брачна половинка е гей. След като се разбра, тя реши да предложи брак на Ноа, знаейки, че е „ прекомерно нервна “, с цел да зададе въпроса – и двойката възнамерява сватбата си през последните 10 месеца.

Тя сподели в Reddit: „ Не беше екстравагантно, просто я помолих на вечеря с благословията на Лена. Нейната първа женитба беше огромна и тя я мразеше да ни дадат малко пари, с цел да го създадем, макар че ги уверихме, че няма да е огромна спекулация.

„ Но те желаеха Лена да вземе красива рокля за цветя и желаеха да платят за моята рокля и каквото и да облече Ноа (вероятно костюм). “ Въпреки това, тя споделя, че нейната „ заслужена по-малка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР