Жена WASPI, която беше принудена да живее в каравана, защото

...
Жена WASPI, която беше принудена да живее в каравана, защото
Коментари Харесай

Жена WASPI, принудена да живее в каравана, след като „Правителството открадна £50 000 от нея“

Жена WASPI, която беше принудена да живее в каравана, тъй като нямаше право на държавна пенсия, споделя, че е имала повече от £50 000 „ откраднати “ от държавното управление.

Пета Барбър напусна работата си като преподавател в края на 2000-те заради неприятно здраве, мислейки, че ще може да получи пенсията си до две години. Но тя беше ужасена да разбере, че ще би трябвало да чака още шест години, без да е получила предизвестие.

Тя е измежду почти 3,8 милиона дами, наранени от повишението на държавната пенсионна възраст за дамите. В бомбен отчет парламентарният омбудсман и здравният омбудсман (PHSO) прикани депутатите най-сетне да основат скица за обезщетения.

Когато брачният партньор на Пета Стивън имаше здравословни проблеми - което означаваше, че той не можеше да работи - тя сподели, че двойката няма различен избор, с изключение на да продаде дома си и да живее от приходите. 69-годишната жена от Килингтън в Оксфордшир сподели, че не би напуснала работата си като преподавател, в случай че знаеше за смяната.

„ Ак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР