Жена твърди, че е била изправена пред бездомност, след като

...
Жена твърди, че е била изправена пред бездомност, след като
Коментари Харесай

Съветът нарежда на жена да премахне целия си дом и да го върне в шубраци, тъй като тя „не е местна жителка“

Жена твърди, че е била изправена пред бездомност, откакто й е казано да се отърве от вкъщи си и да го върне към шубраци.

Сара Уилямс, която живее в Западен Корк, Ирландия, в този момент се бори да резервира своя мобилен дом и красиво озеленени градини, откакто получи заповед за наложително осъществяване от Съвета на окръг Корк. Тя закупи селския обект покрай Балидехоб през 2019 година, когато земята беше съвсем празна, и прекара няколко години в разработване на лична градина.

Тя даже закупи мобилна къща, с цел да живее на мястото, откакто съветът й отхвърли молби за позволение за обмисляне - съгласно известията цитирайки обстоятелството, че тя „ не е локална “, макар че Сара живее и работи в региона повече от 18 години.

През последните пет години Сара споделя, че е засадила повече от 80 дървета, построила е малко езерце и е работила неуморно, с цел да трансформира едно празно място в очарователно пространство, оповестява Корк Бео. Но в този момент съветът е връчил на Сара заповед за наложително изпълне...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР