Жена тровила своя колежка в продължение на седмици, за да

...
Жена тровила своя колежка в продължение на седмици, за да
Коментари Харесай

Чиновничка трови бременна колежка, искала да пометне

Жена тровила своя колежка в продължение на седмици, с цел да ѝ попречи да излезе в отпуск по майчинство и по този начин да избегне по-голямо работно натоварване.

Държавната служителка се пробвала да приключи бременността на колежката си, като неведнъж е отравяла водата ѝ, с цел да избегне зора, породен от отпуската по майчинство.

Жертвата на пъкления проект на чиновничката забелязала, че водата, която пие има чудноват усет, без значение от източника ѝ. Първоначално тя не подозирала, че някой цели да пометне и била уверена, че повода е водоснабдяването в офиса, само че траяла да усеща характерния вкус дори откакто минала на бутилирана вода. Тогава потърпевшата решила да проведе разследване. Тя използвала таблета си, с цел да запише кой се доближава до бюрото ѝ. Така тя хванала в крачка една от колежките си. На записа се вижда как изсипва подобно на прахуляк вещество в бутилката ѝ с вода, след което бързо се обръща и си потегля, без никой да забележи, написа Телеграф. 

След като била изловена признала действието и декларирала, че го е направила, защото не е могла да се оправи сама с спомагателното натоварване, откакто бременната излезе в отпуск.

Потърпевщата вече е подала сигнал в полицията в провинция Хубей, Китай и сега тече следствие. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР