Жена, точила банкови карти из пловдивски села се размина само

...
Жена, точила банкови карти из пловдивски села се размина само
Коментари Харесай

Жена, точила банкови карти в Пловдивско, се размина с една година условно

Жена, точила банкови карти из пловдивски села се размина единствено с едногодишна условна присъда и санкция. Това се случило откакто тя признала напълно виновността си и подписа съглашение с прокуратурата. Наказанието което е договорила е с три години изпитателен период.
Прочетете още
Към него се прибавя и санкция в размер на 340 лв., както и разходи по делото на стойност 222 лв.. Споразумението е утвърдено от Пловдивският областен съд.

Въпреки, че е била работеща и е имало непрекъснат приход дамата е теглила на няколко пъти пари от непознати банкови карти. Това се случило в интервала от 19 октомври 2022 година до 27 октомври 2022 година на територията на Област Пловдив.

По делото е изяснено, че на 19.10.2022 година на обяд дамата е направила информация за наличност в една от картите и малко по-късно изтеглила сумата от 100,00 лв..

На идващия ден изтеглила още 100,00 лв., без единодушието на титуляра, а малко по-късно денем още 180,00 лв..

На 27.10.2022 година дамата е направила информация за наличността друга карта и направила сполучлива транзакция на сумата от 300,00 лв..

Общия размер на изтеглените суми, без единодушие на титулярите е 680 лв., като магистратите решили, че действието не съставлява по-тежко закононарушение. Глобата, която дамата е договорила е половината от изтеглената сума.

Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР