Жена сподели снимка на бутилка с вода и предизвика недоволство.Случката

...
Жена сподели снимка на бутилка с вода и предизвика недоволство.Случката
Коментари Харесай

Жена показа бутилка с вода от чешмата СНИМКИ

Жена показа фотография на бутилка с вода и провокира неодобрение.

Случката е от град Русе, където русенката твърди, че от чешмата ѝ потекла вода с бежав цвят. Тони Стефанова разгласява и фотоси, показващи ситуцията. Тя добавя, че на тях се вижда цвета на водата от четвъртата напълнена туба.
" Питейна вода от чешмата, доставена от ВиК - Русе ", споделя Тони Стефанова. " Това е четвъртата туба. Трябваше да фотографирам още първата ", добавя дамата. Ситуацията възмущава локалните поданици, които считат, че това не би трябвало да се случва. Не липсват и хора, които оприличават течността на вино, газирани питиета и даже супа. 

  " Да не са пуснали зелева супа ", майтапи се Емилиян Маринов.  " Направо бяло вино пускат хората... За тези пари! ", добавя Теодор Петков. Не липсват и необикновени оферти за митинг - " Занеси им я да се почерпят! ", предлага Георги Георгиев.За други русенци в обстановката няма нищо извънредно, като даже са склонни да одобряват неудобството. Те считат, че повода за случката е добре позната - поправки по ВиК мрежата.

  " Ами обикновено,нали ремонтират мрежата... ", счита Иво Василев. Проблеми с качеството на питейната вода от мрежата са се появявали и в доста други градове, като постоянно аргументите са повреди. Цените на водата за битови консуматори в Русе може да видите в таблицата:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР