Жена сключи брак със себе си и после си изневери.

...
Жена сключи брак със себе си и после си изневери.
Коментари Харесай

Жена сключи брак със себе си.. но после си изневери


Жена подписа брак със себе си и след това си изневери. Британката Софи Танър си се закле във честност през лятото на 2016-а година, съобщи Нова телевизия.

Това се случи на радостна гала с 10 шаферки. В наличието на медиите и на близки другари, татко й я съобщи пред олтара на самата нея. 37-годишната младоженка беше с бяла рокля и воал и беше извънредно разчувствана. А пръстенът й беше донесен от симпатичната Ела, която в действителност е куче.

Само година и половина по-късно Софи си изневери, написа английското издание Metro. Тя се впусна в буйна спекулация с обаятелен мъж на име Руари Барет, който по това време бил последовател на полиаморията. Полиамористите поддържат любовни връзки с няколко души по едно и също време и са подготвени да дават на половинката си и останалите си сътрудници.
Романсът сред Софи и Руари траял пет месеца. В този интервал той евентуално не е имал други сътрудници. И макар че нещата сред тях не потръгнали, очевидно нещо в него се пречупило, тъй като след раздялата им той също решил да се омъжи за себе си. И се отказал от полиаморията вечно. Или най-малко по този начин споделя.

Самата Софи твърди, че не си е изкръшкала. Тя твърди, че бракът със себе си не значи да не излизаш с други хора, а се отнася до това да се обичаш.

" Това да положиш грижа за себе си е също толкоз значимо, колкото една сантиментална връзка. И това не значи да отхвърлиш всички други смислени връзки в живота си и да станеш монахиня”,

безапелационна е Софи.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР