Жена се е преобърнала в пропаст с автомобила си, докато

...
Жена се е преобърнала в пропаст с автомобила си, докато
Коментари Харесай

При опит да избегне дупка: Жена пропадна в пропаст с колата си

Жена се е преобърнала в бездна с автомобила си, до момента в който се прибирала към дома си в квартал „ Орлин ” в Своге. До случая се е стигнало, тъй като една от улиците се води частна и е затворена с преграда и телена ограда. Така всички, които желаят да стигнат до домовете си, са принудени да минават по обиколен, черен път, който е мъчно пристъпен. За частната улица ви разказахме още през 2020 година, само че все още няма развиване по случая, описват в предаването " ".

На 26 април, към 7.00 ч. сутринта Вероника Апостолова потегля на работа .

„ Заобикаляйки дупката, предната дясна гума на джипа пропадна. Подадох газ, пробвах се да изтегля самия джип, само че не съумях, тъй като земята е мека. Поддаде, пропадна задна дясна гума, джипът се наклони да се обръща надолу, оттова потегли право надолу, блъснал се е в дърво, което не е могло да спре самия джип, той се обръща по таван, пада седем метра надолу, повторно и пада втория път по таван ", споделя тя.

По думите ѝ след случая по автомобила има съществени материални вреди, а самата тя е с пострадвания на шийните прешлени.

Зам.-кметът на Своге инж. Валентин Михайлов съобщи ,

че се работи по решение на проблема, като местната администрация води каузи със притежателите на улицата.

Повече вижте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР