Жена с рядко генетично заболяване, което означава, че изглежда като

...
Жена с рядко генетично заболяване, което означава, че изглежда като
Коментари Харесай

Жена с рядко генетично заболяване оставя хората озадачени от „очите си като на котка“

Жена с рядко генетично заболяване, което значи, че наподобява като с котешки очи, описа по какъв начин озадачава хората с невероятния си външен тип.

Анелиз Клостър, на 29 години, от Гуарапуава, щата Парана, Бразилия, е родена със синдром на котешко око, който кара зениците й да наподобяват по-дълги. Страдащите имат колобома или празнота в ириса, която придава на зеницата опъната овална форма, като очите на моги. Известен също като синдром на Schmid-Fraccaro, се счита, че визира един на 100 000 души.

Анелизе споделя, че нейната особеност е била видяна незабавно след раждането от лекаря, който я е родил. Тя сподели пред локалните медии: „ Майка ми ми сподели, че когато съм се родила, той е споделил: „ Вижте, роди се коте! “. Анелиз сподели, че синдромът е засегнал 30 % от зрението й в дясното й око, само че не е навредил на способността й да вижда.

Тя сподели, че по-често срещаните зрителни нарушавания, като миопия и астигматизъм, предизвикват проблеми със зрението й и тя носи диоптрични очила,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР