Жена с минало... и бъдеще. Такава е актрисата Бойка Велкова,

...
Жена с минало... и бъдеще. Такава е актрисата Бойка Велкова,
Коментари Харесай

Бойка Велкова: Моята лична приказка е Пепеляшка.

Жена с минало... и бъдеще. Такава е актрисата Бойка Велкова, която приказва пред Нова телевизия за маските, хубостта, вечността, любовта и табутата.

Определят я като кралица, като жена поради, която биха се водили войни. Тя обаче с нейната превъзходна женственост и грациозност споделя скромното: " Аз съм едно нормално момиче ".

" Моята персонална приказка е " Пепеляшка ". Когато съм на сцената сцената съм с кристални пантовки, в разнообразни функции. Но когато се прибера, поставям гумените ръкавици и разчиствам къщата и се грижа за тов амного съществено ", споделя тя.

Бойка споделя, че се е съмнявала, че ще стане актриса - имала недостатък в говора, заеквала. Майка й обаче била безусловно уверена, че тя ще поеме точно по този път. Бойка потегля на уроци по правоговор и " дефектът " изчезва.
свързани новини18390на 21.11.201741963на 11.04.2014
Тя споделя, че загубата на татко й преди две години й тежи: " Съжалявам, че не се погрижих за него през последните години. Дори когато си отиде, не бях до него, бях на подготовки ".

Актрисата споделя, че помни " усета " и на триумфа, и на неуспеха. " Аз обичам неуспехите си - като човек и експерт. Много неточности съм позволила. Бях примадона в младостта си. Признавам си, тъй като другояче няма избавление. Най-постоянното нещо е смяната ", декларира тя.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР