Жена от Видин почина, докато чака линейка. Според близките ѝ

...
Жена от Видин почина, докато чака линейка. Според близките ѝ
Коментари Харесай

Жена от Видин почина докато чака линейка, катафалката пристигнала по-бързо от лекарите

Жена от Видин умря, до момента в който чака кола за спешна помощ. Според околните ѝ незабавният екип е дошъл след 35 минути, само че към този момент е било късно. Жената излизала от работа, станало ѝ неприятно и паднала на земята. Колегите ѝ незабавно се обадили на телефон 112, само че тя не дочакала помощта и умряла пред очите им, съобщи. Тя е изумена, че катафалката е пристигнала по-бързо лекарите - в границите на 5 минути. 

Диана Маринова е внучка на умрялата жена. Казва, че незабавно, откакто на баба ѝ ѝ прилошало, нейни колежки ѝ се обадили, с цел да пристигна на място. Пристигнала за 5 минути, а Димитринка към момента била жива. „ Втори път, до момента в който аз дойде, те са се обадили на 112. На 16-атата минута аз звънях трети път на 112. Казаха ми, че преди 10 минути е трябвало да има кола за спешна помощ при нас, а аз им обясних, че кола за спешна помощ при нас няма. Линейката пристигна в 17:35 ”, твърди Диана Маринова. Когато лекарите пристигнали, установили гибелта на баба ѝ.

Колежки на 69-годишната Димитринка, която работела като шивачка, споделят, че четири пъти общо са звънели на незабавния телефон. Внучката на умрялата жена е безапелационна, че ще търси правата си по правосъден път. Твърди, че пристигналите на място служители на реда също открили, че колата за спешна помощ се е забавила с 35 минути.

От Спешния център във Видин обявиха, че в същата нощ са имали механически проблем – наложи се да рестартират компютъра, на който получават сигнали. Признават, че е имало забавяне, само че отхвърлят то да е било 35 минути.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР