Жена от Уганда, която взеле в заглавията на всички медии

...
Жена от Уганда, която взеле в заглавията на всички медии
Коментари Харесай

Жената, която на 70 години роди близнаци

Жена от Уганда, която взеле в заглавията на всички медии в края на 2023 година, след като роди близнаци посредством инвитро оплождане (IVF) на 70 години, най-накрая прибра бебетата си вкъщи.
 Микел Руфинели - дамата с най-широкия ханш в света
Когато обиколката на ханша ти е съвсем два метра и половина

Какво е липедем и кого визира

Сафина Намуквая роди близнаците - момче и момиче, в края на ноември в Международната болница за дами и Центъра за плодовитост в Уганда. Преди броени дни майката на три деца съумя да заведе сина и щерка си вкъщи за първи път.

" На 70 години майчината обич на Сафина Намуквая разцъфтява в знамение, гушкайки близнаци дружно с доктор Едуард Тамале-Сали ", гласи надписът към фотографията, споделена на страницата на болничното заведение във Фейсбук.

" Ръцете им държат освен бебета, само че и скъпоценни камъни на вярата, доказващи, че майчината обич надвишава времето и възрастта. В този емблематичен миг насладата от майчинството свети неопетнено, отразявайки издръжливия дух на Африка, където всеки фантазията се подхранва с обич и грижа ", допълват още от болничното заведение.

Според Today, Намуквая е дала името Шакира Бабийре Набагала на щерка си, а сина си кръщава Като Шафике Кангаве.

Близнаците дават на Намуквая и нейния брачен партньор нов статут в тяхното село. Майката ще бъде известна като Налонго, което значи майка на близнаци, до момента в който брачният партньор Валусимби Бадру ще бъде прочут като Салонго или татко на близнаци.

Близнаците се раждат на 29 ноември. " Майката и бебетата са добре ", се споделя в известието тогава. Всеки от близнаците тежи към 2 кг, съгласно локалния канал NTV Uganda.
 Шийна Холанд-Долан - дамата, която на 20 година схваща, че има 77 секрети братя и сестри
Жената, която на 20 година схваща, че има 77 секрети братя и сестри

Една същинска история от Кливланд,Охайо

Болницата я поздрави тогава, като сподели, че това е освен това от " медицински успех; става дума за силата и устойчивостта на човешкия дух ", пише BBC.

Намуквая признава, че бременността на нейната възраст не е елементарно достижение, споделяйки: " Имаше миг, в който се усещах доста зле поради бременността. Похарчих съвсем всичките си спестявания. След това отидох в болница и приказвах с лекаря за положението си. "
 Вики Дъуган - дамата, ентусиазъм за най-секси анимационната героиня Джесика Рабит
Жената, вдхъновила най-секси анимационната героиня в историята

Коя е Джесика Рабит от действителния живот

Същият лекар оказа помощ за организирането на финансиране за превозване на Намуквая до друга област за по-добри грижи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР