Жена от Пещера, спечелила една от наградите във Фейсбук играта

...
Жена от Пещера, спечелила една от наградите във Фейсбук играта
Коментари Харесай

Едната ръка взема, другата дава

Жена от Пещера, спечелила една от премиите във Facebook играта " Възрожденско премеждие ", направи извънреден жест за благородната идея, която ще бъде подкрепена със събраните пари - Фондация " Искам бебе " и фамилии, нуждаещи се от поддръжка за ин витро. При приемането на премията си Шери Радева е дарила 60 лв.. Спонтанно и с намерено сърце, поради положителното. И с думите: " Когато едната ръка взима, другата би трябвало да дава! ".

Ето какво написаха през вчерашния ден по този мотив уредниците на благотворителната игра:

" Не ми трябваше доста време, с цел да напиша този текст. Сега желая да Ви опиша за нещо, което се случи през вчерашния ден, нещо, което ми дава мотив да имам вяра в чудесата по Коледа и в добротата на хората.

В една от следващите вечери на играта ни " Възрожденско приключение-Коледа ", за печеливш системата ни дефинира Шери Радева. Шери е от Пещера и е една прекомерно заета дама. Едва през вчерашния ден тя откри свободно време, с цел да получи премията си. В момента, в който предавах същата, Шери извади от портфейла си няколко банкноти, подаде ми ги и ми сподели разгорещено: " Каузата ви е извънредно благородна, а моят лозунг е: " Когато едната ръка взима, другата би трябвало да дава! ". Шери е повече от прелестна, а на нежните й плещи лежи голяма отговорност, с изключение на личния си бизнес и грижите за фамилията, тя непринудено се е заела с ремонта на централната джамия в Пещера. По същото време и редом с това, тази жена обезпечи поддръжка за ремонта и на църквата " Св.Петка " в Пещера. Вчера Шери подари лични средства в размер на 60 лева за нашата самодейност - сума, която сигурно й е била нужна за ремонта, с който е ангажирана, само че тя задели от все сърце за нечие бъдещо бебе. Моля Ви, когато срещнете Шери в Пещера- усмихнете й се! Крехкото тяло на тази жена носи една блестяща душа. Благодаря ти, Шери и Господ доста да те пази!

Сумата, предоставена от Шери Радева, ще бъде преведена по сметката на фондация " Искам бебе " на 19.12.2018 година, дружно с общата събрана сума от играта ни ".

Припомняме, че играта стартира от началото на декември в едноименната страница във Facebook. Всяка вечер се пуска мистерия с видеоклип, а всеки правилен отговор притегля избрана сума за идеята - по 50 стотинки до 1 лев. Това е трето издание на благотворителната игра, като първите две се увенчаха с безапелационни триумфи. Събраните даренията бяха за Историческия музей, църквата и джамията в Пещера, на тежко заболели и нуждаещи се от поддръжка за ин витро.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР