Жена от Нова Загора алармира, че е изоставена от здравната

...
Жена от Нова Загора алармира, че е изоставена от здравната
Коментари Харесай

Жена алармира: ТЕЛК и НЕЛК се подиграват с живота и здравето ми

Жена от Нова Загора сигнализира, че е изоставена от здравната система в България, макар че страда от няколко болести.

В писмо до редакцията на  45-годишната Силвия Добрева споделя, че инвалидната пенсия, която е получавала от 2005 година, е спряна от ТЕЛК Сливен.

" Имам прекарани менингит, енцефаломиелит и подозрение за множествена склероза. Вече една година ТЕЛК Сливен и НЕЛК София се подиграват с живота и здравето ми. Имам много тъжби до Министерство на здравеопазването, до здравна комисия в Народното събрание и други Въпреки това до този миг нямам съответно решение нито на ТЕЛК, нито на НЕЛК. 13 месеца съм оставена на произвола на ориста. Седем месеца живях без никакви приходи. От месец септември получавам 151 лв. от Социални грижи. Как човек да живее и да се лекува с тази сума? 13 месеца съм подложена на непрестанен стрес, който се отразява извънредно зле на здравето ми. Нямам средства за храна и други жизненоважни неща ", написа дамата.

Опитахме се да намерим детайлности за случая и от Министерството на здравеопазването, само че към този момент от там не дават отговор на посочения телефон за информация.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР