Жена от град Джамби (Индонезия) разбра, че е била мамена

...
Жена от град Джамби (Индонезия) разбра, че е била мамена
Коментари Харесай

Жена изпадна в шок, разбирайки, че мъжът, за когото се омъжила, е жена

Жена от град Джамби (Индонезия) разбра, че е била мамена в продължение на 10 месеца, откакто стана ясно, че мъжът, за който се омъжила, в действителност е... жена.

Двамата са се срещнали посредством приложение за срещи през 2021 година По информация на локалните медии дамата се показала за сполучлив неврохирург, който неотдавна приел исляма и в този момент си търсел брачна половинка.

В профила си в приложението тя се показала като Ахнаф Арафиф, и че неотдавна е приключил медицина в Ню Йорк. Тогава заблуденото момиче, на 22 година, незабавно се влюбило в Арафиф, и двамата се оженили три месеца по-късно, осведоми " Дейли Стар ".

След сватбата двойката отишла да живее при фамилията на булката. С течение на времето родителите й почнали да виждат, че Арафиф показва извънредно държание. Съпругът на булката постоянно се къпел с облеклата, в никакъв случай не е свалял ризите си и имал бучки на гърдите си, които обяснил с хормонални проблеми.

Впоследствие подозренията на фамилията на булката се нараснали и почнали да слагат под въпрос дали зетят е индивидът, за който се показва. Усещайки съмненията към себе си, Арафиф взел брачната половинка си и се преместили да живеят в различен град. Тогава Арафиф забранил на жена си да излиза на открито, да приема посетители, както и да беседва по телефона с другари и родственици.

Тогава майката на брачната половинка се обадила в полицията и съобщила, че щерка ѝ изчезнала, защото не знаела в кой град се намира. Когато пристигнали в жилището на двойката, Арафиф направил цялостни признания, че е жена на име Ераяни.

След като открила истината, брачната половинка поискала неотложен бракоразвод, а Ераяни била упрекната, че измамила фамилията с 20 хиляди $. Предстои правосъден развой и в случай че тя бъде приета за отговорна, я грозят до 10 години затвор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР