Жена от Чикаго се призна за виновна в убийство, след

...
Жена от Чикаго се призна за виновна в убийство, след
Коментари Харесай

„Womb Raider“ се признава за виновен в убийство за това, че е помогнал на майка си да убие тийнейджър, да изреже бебе от тялото й

Жена от Чикаго се призна за отговорна в ликвидиране, откакто оказа помощ на майка си да заколи бременна тийнейджърка и да изреже бебето от утробата й.

Дезире Фигероа, на 29 година, внесе молбата си за ликвидиране първа степен в понеделник. Сделката на Фигероа с прокуратурата изисква тя да свидетелства против личната си майка в подмяна на присъда от 30 години затвор.

Процесът за ликвидиране първа степен на мама Клариса Фигероа, произлизащ от убийството през 2019 година на 19-годишната Марлен Очоа-Лопес, е плануван да стартира на 26 януари.

Очоа-Лопес беше бременна в 9 месеца, когато на 23 април 2019 година прокурорите споделиха, че е била привлечена в дома на семейство Фигероа с обещанието за безвъзмездни облекла за нероденото й бебе.

Докато Дезире показваше на Очоа-Лопес албум със фотоси на възрастния си брат, който неотдавна беше умрял, Клариса се приближи зад нея и удуши младежа до гибел с кабел, споделиха прокурорите.

Дезире е споделила на полицията, че нейната работа е била да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР