Жена от Бангладеш роди близнаци само месец след раждането на

...
Жена от Бангладеш роди близнаци само месец след раждането на
Коментари Харесай

Жена с две утроби роди близнаци само месец след първото си раждане

Жена от Бангладеш роди близнаци единствено месец след раждането на недоносено момче, оповестява "Би Би Си ", като се базира на информация от лекаря на родилката.

Арифа Султана, 20-годишна, родила бебе в края на февруари, само че 26 дни по-късно постъпила още веднъж в друга болница, откакто почувствала болки в стомаха си.

Лекарите открили, че тя към момента е бременна с близнаци във втора вътрешност и направили незабавно цезарово сечение. Близнаците са здрави и са изписани без затруднения.

"Бяхме доста шокирани и сюрпризирани. Никога преди не съм виждал сходно нещо ", споделя доктор Поддар.

Според него Султана и нейният брачен партньор са "много небогати " и тя "никога преди не е правила ултразвук ", преди да роди, написа Канал 3.

"Тя нямаше визия, че чака още две бебета. Извършихме цезарово сечение и тя роди близнаци, момче и момиче ", добавя лекарят.

"Явлението да притежаваш две утроби не е толкоз рядко, колкото мислят хората. Ако се извърши ултразвук в точния момент, доста ясно ще можем да забележим две матки. Това се дължи на три овулирали яйцеклетки, които са били оплодени едновременно в нейния фертилен интервал, което е довело до появяването на три ембриона ", споделя специалист гинеколог пред английската медия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР