Жена остана шокирана, когато помоли шефа си за почивен ден,

...
Жена остана шокирана, когато помоли шефа си за почивен ден,
Коментари Харесай

Жена, шокирана от бруталния отговор от 5 думи на шефа, след като поиска спешен почивен ден

Жена остана шокирана, когато помоли шефа си за почивен ден, с цел да може да види дядо си, който ненадейно се беше разболял извънредно зле.

Никога не е прелестно да чуеш, че родственик е зле и ти ще се увериш, че правиш всичко допустимо, с цел да си сигурен, че можеш да ги видиш, в случай че е допустимо, само че една жена не можеше да повярва какъв брой грубо е реагирал нейният началник, когато тя изясни обстановката си. Тя попита дали може да си вземе почивния ден, с цел да види дядо си, защото той е паднал по стълбите и е счупил ребрата си и е получил колапс на белия дроб. Тя сподели, че желае да го посети, откакто се разсъни в болница - за огромно отчаяние на бруталния й началник.

Когато Джена разбра, че дядо й е получил съществени пострадвания от рухване, тя знаеше, че би трябвало да бъде със фамилията и дядо си, по тази причина попита шефа си дали ще може да си вземе почивен ден. Тя даже предложи да „ отвори магазин “, в случай че в действителност са обезверени, само че настоя, че би трябвало да си тръгне до несъмнено време, съгласно The ​​Daily Mail...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР