Жена на около 70 години с коронавирус, на кислород, в

...
Жена на около 70 години с коронавирус, на кислород, в
Коментари Харесай

АЛО, КАЦАРОВ: 6 болници отказаха прием на COVID болен

Жена на към 70 години с ковид, на О2, в тежко положение бе разкарвана с кола за спешна помощ три часа, без да бъде приета в болница. Екипът на Нова телевизия наблюдава митарствата на дамата. Първо стига до ВМА, където следва отвод за банкет.

След това маршрутът на колата за спешна помощ минава през Александровска болница, Инфекциозна болница, „ Токуда” и „ Софиямед”. Никъде не одобряват пациентката. Следващата спирка е столичната Окръжна болница. Там пациентката е свалена и приета в болница. Равносметката от инспекцията - 6 отхвърлиха банкет, а седмата хоспитализира пациента. Това лишава близо 3 часа на незабавните медици.
свързани новини8242на 24.11.20206174на 03.04.2018
Дали случилото се е изключение или ежедневие - подобен въпрос зададе екипът ни Спешна помощ. От там дадоха отговор, че незабавните медици работят на ръба на опциите си. Ситуацията обаче е напрегната и се трансформира с минути.

Екипът съумява да се свърже и с част от лечебните заведения. От там също декларират, че обстановката е динамична и отвод на банкет на болен може да се случи единствено при липса на свободни кревати.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР