Жена на около 50-годишна възраст загина в катастрофа тази сутрин

...
Жена на около 50-годишна възраст загина в катастрофа тази сутрин
Коментари Харесай

Жена загина в катастрофа в близост до ГКПП „Лесово“

Жена на към 50-годишна възраст почина в злополука тази заран в сектора в ремонт на пътя за Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово ". Инцидентът е станал малко след 7 часа при разклона за село Тенево,  съобшиха от областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ямбол.
Самокатастрофирал е автомобил с мъж зад кормилото. Жената е била пасажер в леката кола. Откарана е от екип на незабавна помощ в регионалната болница " Св. Пантелеймон " в Ямбол, където е умряла. Продължава изясняването на аргументите за случая.
Автомобилът е навлязъл в затворения сектор и се е блъснал в насип с инертни материали, макар поставените знаци за път в ремонт. Призоваваме водачите за нараснало внимание, сподели шефът на Областното пътно ръководство инж. Галин Костов. 
Част от пътя сред Ямбол и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово " е затворен от началото на тази седмица. Извършва се настоящ ремонт на стойност над 5 млн. лв.. Трафикът се пренасочва по обходни направления. Ремонтът се чака да завърши до 20 октомври, т. е. по-рано от планувания период до края на месеца, сподели още шефът на ОПУ – Ямбол. 

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР