Жена на 76 години е опитала да сложи край на

...
Жена на 76 години е опитала да сложи край на
Коментари Харесай

Жена скочи през прозореца на болница в Бургас

Жена на 76 години е пробвала да постави завършек на живота си, скачайки от шестия етаж на УМБАЛ-Бургас. Тя паднала върху козирка при остарелия корпус на болничното заведение. Жената е настанена в отделението по хематология. Била е с онкологична диагноза.

Скочила е от отворения прозорец на стаята, в която е била настанена минути откакто брачният партньор ѝ отишъл да вземе кафе. Причините да вземе сходно решение остават незнайни все още, само че е доста допустимо да е решила, че не желае да бъде в тежест на роднините си, написа Флагман.

За да бъде свалена тя от високата близо 7 метра козирка под прозореца ѝ, е била извикана пожарна. Огнеборците, с помощта и на незабавни медици, са съумели да транспортират дамата от там до незабавното поделение на болничното заведение, чийто вход се намира безусловно на десетина метра от мястото. Лекари довериха, че въпреки жива, Анифе е в доста тежко положение – политравматизъм и поредност от кръвоизливи.

„ Видях с периферното си зрение нещо да прелита около прозореца на кабинета ми, само че не обърнах изключително внимание в първия миг, тъй като допуснах, че е гларус. Не и до момента в който момент по-късно не чух мощен удар изпод. Отворохи прозореца на кабинета си и погледнах надолу, а там, на козирката, затисната сред климатиците и стената, лежеше цялата в кръв дамата, " описа доктор Петър Петров.

Д-р Петров изясни, че контузиите на 76-годишната Анифе са доста съществени и е цяло знамение, че е оживяла, въпреки с заплаха за живота, след сходно рухване.

„ Има жестоки разкъсвания по единия крайник, блъснала е мощно и главата си, цялата беше обляна в кръв ”, сподели още нефрологът, станал пръв неволен очевидец на случилото се.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР